Volvo heeft onthuld dat de Variety Assistant-functie die is ontdekt op de nieuwe C40 en Polestar 2-elektrische ontwerpen naar de XC40-oplaad zullen komen als onderdeel van een over- de Air-update.
Het zal worden vrijgegeven op elektrische voertuigen uitgerust met het nieuwe Android Automotive OS -ondersteuning van het merk, een infotainmentsysteem, geïntroduceerd bij de introductie van de XC40 -opladen eerder dit jaar.

BMW IX3 vs Hyundai Ioniq 5 vs Volvo XC40 Opladen: 2021 Groepstest Review

De variëteitassistent-app wordt uiteindelijk aangeboden als een nieuw pictogram op het primaire app-menu van het infotainmentscherm, evenals het merk stelt dat het bestuurders helpt bij het maximaliseren van en het volgen van nauwkeurige, realtime elektrische variëteit van hun auto. Het kan de energietoediening optimaliseren en advies geven over hoe de allerbeste effectiviteit van de elektrische aandrijflijn kan worden gekregen door de bestuurder te motiveren om hun rijstijl aan te passen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De bestuurder krijgt het elektrische gebruik in echte tijd te zien, terwijl de app het klimaatbeheer onmiddellijk kan wijzigen in een effectievere instelling wanneer dat nodig is. Volvo is van plan de softwaretoepassing te introduceren als een bèta die op de XC40 -opladen is ontwikkeld met plannen om zijn prestaties bij te werken tijdens de levensduur van het voertuig.
“Door interne vooruitgang van softwaretoepassingen en over-the-air updates, kunnen we onze voertuigen constant verbeteren en ervoor zorgen dat uw elektrische Volvo vers blijft”, aldus Sanela Ibrovic, hoofd van gekoppelde ervaring bij Volvo Cars.
Roller uit de nieuwe softwaretoepassing typt een deel van een update die wordt aangeboden via een melding op het infotainmentscherm van de auto, en zal verschijnen met wat Volvo -staten verschillende bugfixes zijn, extra beveiligingsfuncties en informatie over het effect van koud Weerstand op batterijbereik.
Het merk stelt dat de update ‘onmiddellijk’ wordt aangeboden en verwacht dat alle toepasselijke ontwerpen eind oktober worden bijgewerkt.
Wat zijn de allerbeste voertuigen voor infotainment? Onze bestuurderspower -enquête heeft alles blootgelegd …

Leave a Reply

Your email address will not be published.