Rolls-Royce heeft een op maat gemaakte nieuw voertuig blootgesteld op de Motor Show 2017-een afzonderlijke verlengde wielbasisthost genaamd The Elegance, die in gebruik is genomen voor een particuliere verzamelaar. Het zal de locatie op de Rolls-Royce staan, samen met een Black Badge Edition Wraith-een van de vertoningen van het bedrijf van vorig jaar.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste high-end voertuigen te koop 2017
De opvallende functie van de Ghost Elegance is echt het verfoppervlak – een kleurlaag geproduceerd met diamanten. De verf wordt Diamond Stardust genoemd en heeft 1.000 gemalen edelstenen om een ​​opvallende glansafwerking te produceren. Geproduceerd in de fabriek van Rolls -Royce in Goodwood, West Sussex, kostte het een team van verfspecialisten twee maanden om de verf te ideeren, waardoor de diamanten achterbleven – tot een fijn poeder – niet detecteerbaar aan de aanraking, maar nog steeds extreem zichtbaar.
8
Over onze adsclose deze advertentie

Extra verfrakingen-zoals de rode en zwarte coachlijnen evenals het midden van de 21-inch wielen-worden met de hand gebruikt met behulp van een eekhoorn haarverfborstel.
• Alle meest recente van de Autosalon van Genève 2017
In de cabine heeft de op maat gemaakte geest een binnenoppervlak dat de cockpit van de chauffeur scheidt van de stoelen achterin. De chauffeur en elk type voorstoel passagiers zitten in een cockpit met zwarte lederen stoelen met rode leidingen – rood contrasterende stiksels worden ook ontdekt op de deuren. Zwarte tapijten evenals lambswoolmatten zijn ook, terwijl het Tudor Oak Dashboard Fineer een op maat gemaakte klok thuis huizen.
Aan de achterkant krijgen passagiers grijze lederen stoelen met rode leidingen en stiksels, terwijl de deurzakken zijn bekleed met grijs, rood en zwart tartan. Rolls heeft niet precies blootgesteld hoeveel zijn speciale klant heeft betaald voor de ghost-elegantie, hoewel de verschillende tweaks en het diamantverfoppervlak een aanzienlijke markering op de Base Ghost EWB’s £ 250,327 kostenlabels zouden moeten impliceren.
Als je zou kunnen, hoe zou je je eigen op maat gemaakte Rolls-Royce precies naar voren komen? Laten we het in de reacties begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.