De Mercedes GL 63 AMG is geen off-roader voor degenen die willen meededen, maar dat heeft niet gestopt met het afstemmen .
Het leeft absoluut net zoveel als zijn naam, als de voorkant en achterbumpers zijn verbreed met 80 mm om de algemene breedte tot meer dan twee meter te brengen. Aanzienlijke luchtintredingen, gesmeed 23 -inch wielen en een volledige bodykit betekenen dat het niet precies subtiel is – evenals de reishoogte is met 30 mm verlaagd – maar de verbeterde motor heeft voldoende stroom om te passen bij de gekke styling.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De 5,5-liter twin-turbo V8 van de gemeenschappelijke GL 63 is opgevoed met een nieuwe ECU om het vermogen te verhogen van 549 pk naar een maar liefst 611bhp gestuurd naar alle vier wielen, terwijl het koppel ook is verhoogd naar een gargantuan 820 nm van zo laag als zo laag als 2.000 tpm. Om het extra vermogen aan te pakken, zijn de remmen opgewaardeerd om 16-inch cross-gebrille schijven en zes-zuiger remklauwen te bevatten.
Dat betekent prestatiefiguren die een paar sportwagens kunnen verrassen, met een tijd van 0-62 mph van slechts 4,7 seconden, evenals een beperkte topsnelheid van 174 mph. Het roestvrijstalen uitlaatsysteem bevat een vlinderklep die wordt geactiveerd door een knop op het stuur te drukken om de B63 -breedte van een vredige cruiser in een kreunende V8 te schakelen.
Binnenin bevat het op maat gemaakte ‘Waffle’ lederen interieur Alcantara op de headlining en het stuurwiel evenals roestvrijstillige slijtage van de achtergrondverlichting die het Brabus -logboek screenen – terwijl het ontwerp dat zijn debuut maakte op de Autoshow van Genève van dit jaar, houten terras in het laars.
Er is nog geen woord voor kosten, maar de gemeenschappelijke Mercedes GL 63 AMG zal je £ 91.715 terugzetten voordat keuzes en de uitgebreide upgrades waarschijnlijk ten minste £ 40.000 toevoegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.