Mazda’s RX Vision Concept Vehicle verwerft momentum op zijn weg naar productie en zal het uiterlijk van andere auto’s beïnvloeden terwijl het merk zich voorbereidt op het onthullen van een nieuw conceptvoertuig bij de Tokyo Motor Show in oktober.
Het is bijna twee jaar omdat Mazda voor het eerst de RX-visie onthulde, die ons onze beste indicatie gaf, tot nu toe dat een nieuw Rotary-aangedreven Mazda-sportvoertuig in de pijplijn zat. Omdat het dan een beetje stil is geworden, omdat Mazda -bazen hebben geprobeerd een servicesituatie voor de auto samen te voegen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Frankfurt Motor Show 2017: Nieuws
Matsuhiro Tanaka, op de recente Frankfurt Autoshow, is echter een gesprek met Mazda’s vice -president voor R&D in Europa, Matsuhiro Tanaka, dat dingen weer op de rails zijn. “Met de Tokyo Autosalon zullen we een nieuw ontwerpconcept introduceren – je kunt het beschouwen als een evolutie van het thema van de RX -visie.
“Wanneer we een concept introduceren, is ons doel van de engineering en de ontwerpgemeenschap om het te realiseren,” vertelde Tanaka aan Automobile Express. “Wat ik zal zeggen is dat we de grootste inspanningen leveren om te proberen en dit een mogelijkheid te maken.”
Gevraagd of Mazda zou overwegen om nog een alliantie te vormen, zoals het deed met Fiat op de MX-5, om de kosten te helpen verlagen, zei Tanaka: “Momenteel hebben we absoluut geen plannen om van dergelijke allianties te maken.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.