Mercedes Chief Engineer voor Big SUVS heeft laten doorschemeren dat er een kans is voor een huishouden van coupé-vormige SUV’s, die voldoet aan de stijlblauwdruk die is vastgelegd door de Idea Coupe SUV, ingesteld om te debuteren in Beijing later deze week. Hij toonde ook de interesse in het apen van het succes van de variëteit Rover met een veel chiquetere ontwerp om boven de GL-Klasse met zeven zitplaatsen te zitten.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Sprekend met de auto-onthulling op de New York Motor Show, zei Dr. Andreas Zygan: “Je zag precies hoe we de CLS hebben vastgesteld, evenals de S-Klasse coupé, en kan dit ook op kleinere auto’s toepassen. Het resultaat is een Een groot deel van nieuwe klanten. Dit is iets dat we kunnen afmaken met zowel coupes als het SUV -segment. Uiteindelijk of we een auto’s en vrachtwagen zoals de X4 ontwikkelen, hangt af van de vraag of er voldoende klanten zijn – u moet veelzijdig zijn om aan de eisen van de klant te voldoen.
“Mensen willen nieuwe auto’s, mensen worden verteerd door nieuwe dingen. Zelfs als we niet precies begrijpen wat toekomst in petto heeft, hebben we een modulaire platformtechniek en uit taak om nieuwe segmenten op te zetten.”
Op de vraag wat de SUV -techniek van Mercedes onderscheidde, voegde hij eraan toe: “Er zijn geweldige aanbiedingen naar keuze, maar als je speciaal wilt zijn, gaat het om het ontwerp. Kijk naar de iPhone, het gaat niet alleen om prestaties, het gaat ook om de esthetiek en ook Puurheid van het ontwerp. De fundamentele functie van een auto’s en vrachtwagen moet worden gehandhaafd, zelfs één in gevaar en de klant accepteert het niet, maar de stijl moet emotioneel charmeren. ”
Met Land Rover die het merk Variety Rover nog meer chique duwt, evenals nieuwe concurrenten zoals de Maserati Levante evenals Bentley’s SUV aan de horizon, verklaarde Zygan dat het een gebied was dat hij onderzoekt. “Als er veel meer concurrenten zijn om GL te laten, moeten we reageren. Er is zeker een markt voor degenen die iets exclusiefs willen, niet alleen krachtige prestaties.
“Er is nog geen beslissing, we analyseren het allemaal. Het is fascinerend, maar een klein segment. Maar onze klanten verwachten een reactie – ze willen speciaal zijn.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.