BMW bloot, heeft een nieuwe speciale editie 7-serie trimniveau blootgesteld ter ere van 40 jaar high-end limo van het bedrijf en net op tijd voor een debuut in het metaal bij de Frankfurt Autoshow in september.
De nieuwe 7-serie 40 Jahre-ontwerpen worden aangeboden over het gehele 7-serie bereik, wat een verspreiding van zes, acht en 12-cilindermotoren impliceert, vierwielaandrijving plus routine en lange wielbasisopties. Beperkt tot 200 eenheden, kan elke 40 JAHRE 7 -serie worden aangepast om te voldoen aan bepaalde klantvereisten, en zal worden samengesteld in de Dingolfling -fabriek van BMW in München. De verkoop begint in oktober.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• De beste high-end voertuigen om nu te kopen
Klanten kunnen twee verf selecteren die zijn voltooid uit de ‘individuele’ combinatie van BMW – een bevroren zilver of een donkerblauwe benzine -mica. De M aerodynamics-bundel is standaard aan het voertuig gemonteerd en introduceert sportievere bumpers en zijrokken, terwijl 20-inch V-spak lichtmetalen wielen ook de snede maken. Special 40 Jahre Badging wordt zowel op de B-pilders als deurenvillen geplaatst.
In de cabine krijgen de 7 -serie 40 Jahre -ontwerpen BMW Private Merino Fine Grain Lederen bekleding in een optie van twee kleuren contrasterende tinten – rook wit en cohiba of rook wit en zwart, terwijl witte leidingen zowel de stoelen in de stoelen en het komt overeen met de witte Alcantara -voering.
BMW biedt een optie van piano zwarte houten inzetstukken of bruine eucalyptus -trim, evenals comfortstoelen worden zowel aan de voorkant als de achterkant van de cabine gemonteerd. Afgezien van deze tweaks, worden de volledige verscheidenheid aan apparaten die zijn ontdekt op de keuzelijst van de 7 -serie ook aangeboden aan kopers aan spec zoals ze willen.
Wat vind je van de 7 -serie 40 Jahre? Laten we het in de reacties begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.