Audi heeft een gratis softwaretoepassingsupdate geïntroduceerd voor de E-TRON 55 Quattro, die een extra 12,4 mijl variëteit ontgrendelt van het batterij van de SUV. De update is vooral gemaakt voor auto’s en vrachtwagens ontwikkeld tussen september 2018 (modeljaar 2019) en november 2019 (modeljaar 2020).
De softwaretoepassing wijzigen kan worden geïnstalleerd bij uw regionale Audi -dealer, evenals het bedrijf zullen zelfs een gratis gezondheids- en welzijnsinspectie voor uw auto’s en truck gooien als onderdeel van het pakket. Audi stelt dat er 1.655 auto’s in het VK zijn die in aanmerking komen voor de update.

Audi E-TRON 55 Quattro: Langdurige testevaluatie

Als gevolg van de tweak van de softwaretoepassing kan de e-tron 55 Quattro nu 276 mijl dekken. De update is echter alleen van toepassing op 55 ontwerpen met de 95KWH-batterij, maar niet, evenals niet de e-tron 50 quattro, die een kleinere batterij heeft. Het wordt echter aangeboden op E-TRON 55 Sportback-auto’s.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Naast het stimuleren van het maximale bereik van de E-TRON 55 Quattro, wordt de softwareapplicatie-update ook de methode die de auto’s en vrachtwagen aangaat. Nu, onder typische rijomstandigheden, wordt de EV alleen door de achterste motor aangedreven. De voormotor blijft uitgeschakeld totdat deze nodig is voor wat extra prestaties of tractie, die de batterij veel efficiënter gebruikt.
De herzieningen van Audi maken ook het koelsysteem van de E-TRON een beetje een stuk efficiënter, door de stroomsnelheid voor de vloeistoffen in het koelsysteem te minimaliseren. De pompen werken niet zo hard, wat bovendien het energieverbruik verlaagt en bijdraagt ​​aan het verhoogde bereik.
Maximale tarieven van 150 kW blijven als voorheen, dus wanneer ze zoveel aangesloten zijn als een snelle oplader, kunnen de auto’s en vrachtwagen in slechts 30 minuten 80% bereiken. Evenzo duurt het slechts 10 minuten om 110 km (70 mijl) aan het bereik toe te voegen.
Klik nu hier om onze vermelding van de allerbeste elektrische SUV’s nu te koop te inspecteren …

Leave a Reply

Your email address will not be published.