Addison Lee, het grootste taxibedrijf in het VK, heeft onthuld dat al zijn reizigersauto’s en vrachtwagens tegen 2023 volledig elektrisch zullen zijn – waarvan het bedrijf stelt, loopt twee jaar voor op zijn rivalen.
Het bedrijf zal £ 160 miljoen uitgeven aan het project, waarvan een paar al gereserveerd zijn voor een vloot van pure-elektrische Volkswagen ID.4s. Wanneer ze allemaal onderweg zijn, verklaart Addison Lee dat de nieuwe EV’s elke dag voor ongeveer 20.000 nulemissiereizen in Londen mogelijk zullen worden gemaakt.

Volkswagen ID.4 Review

Addison Lee heeft niet precies bekendgemaakt hoe veel elektrische auto’s het van Volkswagen hebben gekregen, maar de CEO van het bedrijf, Liam Griffin, heeft verklaard dat het aanbod de “de grootste Britse aankoop van elektrische auto’s is door een persoonlijke huurleverancier”. De nieuwe Volkswagen ID.4S zal ook deelnemen aan de bestaande vloot van het bedrijf van 650 nulemissietaxi’s.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Als onderdeel van het initiatief heeft de persoonlijke huuractiviteiten ook £ 3,5 miljoen toegewezen om zijn automobilisten en hun families te ondersteunen, waarbij de fondsen worden gebruikt om heffingspunten op te zetten, te betalen voor congestiekosten en investeren in regionale banen die verbeteren de omgeving.
Een dergelijke taak is het milieuvriendelijke schermschema van het bedrijf, waarin het bedrijf betaalt voor plantenwanden die vervuiling-absorberende muren moeten worden geïnstalleerd op de belangrijkste scholen van Londen.
Addison Lee heeft ook nagedacht over de meningen van zijn automobilisten bij het instellen van deadlines voor het volledig elektrisch worden. Naar een onderzoek ontdekte het bedrijf dat 86 procent van zijn automobilisten dit jaar naar een elektrische auto wilden overschakelen, evenals 82 procent geloofden dat het verbeteren van de atmosfeer het belangrijkste voordeel was van de technologie.
70 procent van de automobilisten van het bedrijf geloofde ook dat de fragmentarische oplaadfaciliteiten van het VK de grootste moeilijkheid waren bij het maken van de sprong naar elektrische stroom – hoewel Addison Lee verklaart dat het heeft gewerkt om een ​​EV -oplaadpartner te ontdekken die het probleem zal behandelen.
Inspecteer nu onze functie op precies hoe u een taak als een Uber -stuurprogramma kunt krijgen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.