Dit is de Skoda Fabia Monte Carlo Tech, een beperkte editie-versie van de Fabia Monte Carlo die Sat-Nav en Bluetooth toevoegt-normaal een £ 875-keuze-zonder extra kosten.
Beperkt tot 1.000 voertuigen in het Verenigd Koninkrijk, evenals nu uitverkocht, zijn er twee motoropties beschikbaar, met 500 elk van de 104bhp 1,2-liter TSI-benzineontwerp en 104bhp 1,6-liter TDI-diesel die wordt aangeboden.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Prijzen voor de Fabia Monte Carlo Tech beginnen bij £ 11.990 voor het benzinemodel, evenals £ 12.960 voor de diesel. Elk voertuig wordt aangeboden in een optie van twee kleurencombinaties-rood met een contrasterend zwart dak, of wit met een zwart dak-en beide bevatten vijfversnellingsbakversnellingsbakken.
Alle Monte Carlo-technische ontwerpen omvatten piano zwarte body-trim op de buitenkant, zwarte deksels op de deurspiegels, een zwarte radiatorrooster, gerookte koplampen en 17-inch zwarte legeringen.
Binnen, naast het Amundsen-satellietnavigatiesysteem, zijn er zwarte sportstoelen, die grotere zijbolsters functioneren, een zwart dak langs een met leer bekleed stuurwiel met rode stiksels, evenals een met leer bedekte handrem evenals versnellingsbak . Zilveren deur dillingsbeschermers en metalen pedalen totaal de look.
De originele Skoda Fabia Monte Carlo werd in januari 2011 geïntroduceerd om 100 jaar Monte Carlo Rally te vieren. De verjaardag verbonden ook met Skoda’s 110 -jarig jubileum om te strijden in Motor Sport.
Skoda UK verklaart dat het Fabia Monte Carlo -ontwerp een succes is geweest voor het bedrijf, met meer dan 4.000 aangeboden sinds het voertuig in de verkoop ging.

Leave a Reply

Your email address will not be published.