Dit is de geheel nieuwe BMW X3-de laatste poging van het Duitse merk om te stempelen op de tenen van de onlangs geïntroduceerde en opnieuw opgestart Audi Q5 en Volvo XC60 in de premium middelgrote SUV-markt.
Het is te koop in november vanaf £ 38,880-een bijna-£ 4.500 kostenstijging ten opzichte van het instapmodel van vandaag. De line-up is bovenaan £ 51,280, maar later in de lijn een topspec-x3 m evenals een volledig elektrische versie met een variëteit van 250 mijl zal verschijnen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Deze derde generatie X3 is 55 kg lichter dan de auto’s en vrachtwagen die het vervangt en staat op het nieuwe Clar-platform van BMW, dat het deelt met de nieuwe 5-serie salon. Het brengt door met exact dezelfde unieke looks die BMW sinds de late jaren negentig op zijn SUV’s heeft gebruikt met de X5-een massa spiercurves en op jacked estate auto-achtige proporties. Het is echter absoluut een ontwikkeling van het uitgaande model, waarbij het merk ervoor kiest om loyale kopers van die auto niet te vervreemden; Sinds 2003 worden meer dan 1,5 miljoen x3’s aangeboden.
32

Uit introductie zullen er drie ontwerpen worden aangeboden in het VK: een XDrive20D aangedreven door een 187bhp 2.0-liter diesel, een XDrive30D die een 262bhp 3.0-liter zes-cilinder diesel gebruikt, plus een M-prestatieontwerp voor de eerste keer in de vorm van de M40i die een 355 pk turbo 3,0-liter zescilinder benzine onder de motorkap onder de motorkap heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.