1. BMW M235i Racing en M Performance Parts Recorded
BMW is hectisch geweest met de nieuwe 2 -serie, die nieuwe M -prestatieonderdelen voor het gemeenschappelijke model blootlegt, terwijl het ook aankondigt dat een raceversie wordt gebruikt voor motorsportteams. De aangeboden M -prestatie -upgrades omvatten een nieuwe bodykit, grotere lichtmetalen wielen, opgestane suspensies en grotere remmen, die geen van invloed zijn op emissies of brandstofverbruik. De M235I -raceversie is strikt voor het gebruik van de motorsportteams en wordt aangeboden voor 59.500 euro. De zescilinder 3.0-liter motor is eveneens afgestemd om 328 pk te maken, tegen 316 pk.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Lees meer: ​​BMW M235i Racing onthuld
2. Viersterren Euro NCAP-beveiligingsscore voor BMW i3
De BMW i3 heeft een minder dan perfecte vier-sterren ontvangen in de huidige Euro NCAP-testresultaten. Omdat ze ‘s werelds allereerste auto’s en vrachtwagen zijn om gebaseerd te zijn op een koolstofvezelbad, die het uithoudingsvermogen en de stijfheid verbeteren, verhoogde het resultaat een paar wenkbrauwen. BMW verklaart strengere testen op voetgangersbeveiliging dat de i3 van het scoren van hoogste cijfers.
Lees meer: ​​BMW I3 scoort vier sterren in Euro NCAP -test
3. Renault Plug-in Hybrid voor 2014
Renault heeft blootgesteld dat het werkt aan een plug-in hybride auto’s en vrachtwagen die 141mpg kunnen retourneren. Het nieuws werd onthuld door Renault Head of Research, Advanced Studies en Materials Remi Bastien, met een idee dat in maart volgend jaar een debuut op de Autosalon van Genève op de Autoshow van Genève was geregeld. Bastien onthulde ook dat de auto’s en vrachtwagen zowel ‘clio-sized’ als ‘betaalbaar’ zouden zijn.
Lees meer: ​​Renault Plug-In Hybrid voor 2014
4. Ferrari 458 Niki Lauder onthuld
Een anonieme klant heeft een speciale editie van de Ferrari 458 in opdracht gegeven, die hulde brengt aan F1 -legende Niki Lauda. Met het op maat gemaakte programma van Ferrari kunnen klanten hun auto’s en vrachtwagens personaliseren met verschillende kleurenschema’s en materialen. De 458 Niki Lauda is gemaakt om de stijl van de Ferrari F1-auto’s en vrachtwagen te spiegelen die hij in het midden van de jaren zeventig racete. Er is een wit dak, gouden legeringen en een tricolour-racende streep. Helaas hebben de auto’s en vrachtwagen geen prestatie-upgrades en blijven ze eenmalig.
Lees meer: ​​Ferrari 458 Niki Lauda onthuld
5. Lamborghini -productie eindigt
Lamborghini heeft tijd op Gallardo Supercar genoemd nadat het uiteindelijke ontwerp van de productielijn van de merken Sant’agata was gerold. In zijn tijd zijn 35 variaties van de Gallardo gemaakt, variërend van raceversies tot speciale edities die alleen in specifieke markten worden aangeboden. Volgend jaar zal de opvolger van de Gallardo worden onthuld, waarschijnlijk de Cabrera genoemd.

Lees meer: ​​Lamborghini Gallardo -productie eindigt

Leave a Reply

Your email address will not be published.