Jaguar heeft een nieuw grafisch pakket toegevoegd aan de high-performance F-Type SVR’s optielijst. De JAG, die wordt aangedreven door een 567 pk 5.0-liter supercharged V8, kan nu worden gespecificeerd met boeiende graphics om te helpen het uit te steken van de sportwagens en vrachtwagenpubliek.
Tentoongesteld op de Motor Show 2018, het grafische pakket, dat is geproduceerd onder het rentmeesterschap van stijl Chief, Ian Callum (de man achter het F-type evenals nieuwe volledig elektrische I-Pace) omvat een contrasterende rooster, Mirror Caps evenals Aero Winglets.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Samenvatting 2018 Genève Autoshow
Deze zijn weggegaan met een grote 575-streep die over de motorkap loopt, evenals kleinere strepen die langs de dorpels van de F-type lopen. Het grafische pakket kan worden gespecificeerd in een van de zes speciale kleurenschema’s: Corris Gray en Ultra Blue (zoals getoond in onze foto’s), caldera rood en zwart, ultrablauw evenals Corris Gray, Indus Silver ook als zwart, of yulong wit met Firenze Red Acccents.
6

Ook toegevoegd aan de buitenkant zijn koolstofvezel motorkap Louvres en lichtgewicht vervalste 20-inch wielen, beide helpen de stijlvolle referenties van de Jag te accentueren. Eigenaren zullen worden herinnerd aan hun optie wanneer ze de deur openen met op maat gemaakte loopplaten en eveneens een herdenkingsbedrijvende plaquette.
En omdat er geen mechanische upgrades zijn (de F-Type kan nog steeds 200 mph en 0-60 mph in 3,5 seconden bereiken), zal het gratis grafische pakket de kosten niet veranderen van de uitgangskosten van £ 122.680 voor de Gemeenschappelijke SVR F-Type.
Wil je veel meer ontdekken over het Jaguar F-type? bekijk vervolgens onze grondige evaluatie hier …

Leave a Reply

Your email address will not be published.