Keuze: we willen allemaal opties wanneer het betrekking heeft op het kiezen van onze volgende auto, of het nu een goedkope tweedehands runabout is of het huidige stand van zaken -the-art super-saloon. En toch zijn er genoeg die de huidige, nog steeds vloeiende markt voor elektrische auto’s hebben afgeschreven als gewoon te prescriptief, met te weinig opties in te weinig bodystyles.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Ze hebben misschien een punt gehad, de waarheid wordt verteld. Maar deze kwestie laat zien hoe snel de autofabrikanten deze weerstand uit elkaar halen, hetzij door geheel nieuwe EV’s te introduceren of bovendien bestaande geëlektrificeerde voertuigen te verbeteren.

‘Als je graag rijden zoals wij doen, zul je het leuk vinden om een ​​elektrische auto te besturen’

Ten eerste is er de Skoda Enyaq, een gezinsvriendelijke SUV die lijkt op alle bruikbaarheid te bieden die we van het Tsjechische merk van VW verwachten, maar een state-of-the-art, pure-elektrische aandrijflijn heeft .
Dan is er Porsche, die de herziene Panamera heeft opgevoerd met niet alleen een 621bhp Twin-Turbo V8 Turbo’s vlaggenschip, maar ook een nieuwe plug-in 4s e-hybride die 552 pk en 0-62 mph in slechts 3,7 seconden beheert.
Maar als standaarddrager is het moeilijk om de geheel nieuwe, volledig elektrische Fiat 500 te overtreffen. Hier is een auto waarvan de vorm en uitvoering zijn gevorderd om te profiteren van de voordelen van verpakkingen en efficiëntie die een EV kan opleveren.
Meer dan dat, het is een erkend merk op zich, en een van wiens natuurlijke omgeving – voorsteden straten – is goed geschikt voor elektrische autorijden. Voor elke persoon die een conventionele 500 heeft gekregen voor een goedkope PCP -deal, is er een ander die het heeft gekozen voor de styling en het beeld. En als de geruchten over prijzen correct zijn, heeft Fiat absoluut een grote kans om mensen uit beide kampen binnen te halen.
Onze eerste rit van de nieuwe 500 slots in hetzelfde nummer waar we zijn twee veel natuurlijke rivalen tegen elkaar pitchen. In mei waren trendy elektrische stadsauto’s dun op de grond. Nu zijn er niet alleen de 500, maar ook de Honda E en Tiny Electric. Keuze komt eraan, en veel sneller dan je zou verwachten.
Bekijk de beste elektrische auto’s die je nu krijgt …

Leave a Reply

Your email address will not be published.