bevestigde Mazda op de Motor Show van Tokyo dat het tussen 2014 en 2016 vijf geheel nieuwe auto’s zal bouwen.
Hoewel er geen bevestiging is over welke modellen deze zullen zijn, verwacht dan vervangingen voor de Mazda 2 en Mazda 5, met zowel de nieuwe Kodo -ontwerptaal als de SkyActiv -chassis en de motortechnologie.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Tokyo Motor Show
We zullen ook de nieuwe MX-5 zien, maar terwijl Mazda Design Chief Ikuo Maeda ons bevestigde dat hij het ontwerp had voltooid, is er nog steeds geen vaste datum voor zijn debuut.
• Veel meer over nieuwe Mazda MX-5
Het is echter waarschijnlijk in 2015 te koop. De heer Maeda heeft ook onthuld dat hij na het voltooien van zijn ontwerp het ontwerp van de nieuwe Alfa Romeo Spider heeft gezien, die zijn onderbouwing met de Mazda zal delen en naast de MX-5 zal worden gebouwd. Zijn enige opmerking was dat het paar “heel anders was”.
Zoals we eerder hebben voorspeld, zal het vierde nieuwe Mazda-model waarschijnlijk een kleine op Mazda 2 gebaseerde crossover zijn die als CX-3 is gebadeerd.
• Mazda om Nissan Juke -rivaal te lanceren
Wat het vijfde Mazda-model betreft, zouden leidinggevenden niet worden aangetrokken door zijn type, maar wanneer ze worden ondervraagd over de mogelijkheid dat het een sportcoupé is om de RX-8 te vervangen, zou Mazda’s Managing Officer van R&D Takahisa Sori alleen commentaar geven aan “terwijl hij persoonlijk commentaar Zou graag zo’n auto zien dat de bedrijfszaak moeilijk is ”
Mazda toonde ook een Mazda 3 -hybride op zijn stand op de show Tokyo. Bijpassende Mazda’s 2.0-liter benzinemotor benzine van de benzinemotor met een CVT-versnellingsbak, batterij en hybride technologie van Toyota, het is momenteel alleen bestemd voor de Japanse markt.
• Mazda 3 Review

Leave a Reply

Your email address will not be published.