Mercedes voegt een stijl toe aan de SUV -line -up – de concept coupé SUV Voorbeeldt een productie -auto die waarschijnlijk MLC zal worden geslagen en is ingesteld om de BMW X6 te evenaren van de BMW X6. Afbeelding werd onthuld door Mercedes CEO Dr. Dieter Zetsche tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Daimler AG, hoewel de auto later deze maand zijn publieke debuut zal maken op de Beijing Motor Show.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Op dit moment zijn technische details over het nieuwe concept er maar weinig tussen, hoewel Zetsche tijdens de vergadering: “Met de concept coupé SUV willen we nieuwe klanten beveiligen door nieuwe segmenten te openen voor Mercedes-Benz. We zien een geweldige deal van Potentieel voor Mercedes-Benz in de combinatie van coupé en SUV. We zullen de concept coupé SUV officieel onthullen in iets minder dan twee weken op de Auto Show in Beijing. ”
Een officiële release van Mercedes verklaarde ook dat “de sportief gestileerde Coupé-studie met de toegevoegde waarde van een SUV een realistische glimp biedt van een seriesproductievoertuig dat volgend jaar wordt verwacht, met een zeer dynamische behandeling.”
Zoals je op de foto het brede voorrooster kunt zien, pakken smalle koplampen en convergerende vouwen op de flanken netjes uit de GLA-klasse. De daklijn, die drastisch naar de achterkant van de auto duikt, is hier echter het gesprekspunt.
We kunnen u meer informatie en een volledige galerij met foto’s brengen wanneer de concept coupe SUV het in China laat debuteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.