Automobile Express ’broers of zus Carbuyer heeft de Ford Fiesta als auto’s en vrachtwagen van het jaar gekroond. Tijdens de Carbuyer Finest Cars and Trucks 2017 Awards Ceremony die vanmorgen werd gehouden in het West End van Londen, nam de huidige Fiesta Hatchback ook de Finest Little Cars and Truck Award van de Carbuyer mee.
De Fiesta won Carbuyer met zijn combinatie van stijl, comfort, gebied en rijervaring, waardoor het een uitstekende allround hatchback is. Het uitgebreide beoordelingsproces hield rekening met de aspecten die van cruciaal belang zijn voor kopers van nieuwe auto’s, zoals bedrijfskosten, praktische en betrouwbaarheid, waarbij de Fiesta al deze vakjes aanvinkt.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Carbuyer-editor Stuart Milne zei: “[De Fiesta] is de geliefde auto’s en jaar in de Truck, jaar uit, en zou nummer één moeten zijn. Het ziet er uitstekend uit van binnen en buiten en verpakt veel grote functies in zijn compacte afmetingen. Kopers kunnen kiezen uit ongelooflijke stereo-upgrades, autonome rijfuncties en, in topspec-vignale trim, niveaus van high-end die tot een paar jaar geleden ondenkbaar waren in een kleine auto’s en vrachtwagen. ”
Awards werden uitgedeeld in 23 verschillende classificaties tijdens de Finest Cars and Trucks 2017 Awards -ceremonie. Skoda was een enorme winnaar en nam vier prijzen mee in de ‘Beste huishoudelijke auto’, ‘Beste allereer eerste auto’, ‘Best Estate Car’ en ‘Beste stadsauto’ segmenten. De Citigo behaalde de grootste onderscheidingen in de allereerste auto’s en vrachtwagen, evenals stadsauto’s en vrachtwagenprijzen, terwijl de huishoudelijke auto’s en vrachtwagens en trucks en vrachtwagen werden toegekend aan respectievelijk de Octavia en uitzonderlijk landgoed. Skoda’s broer of zus Business Volkswagen pakte de beste elektrische auto’s en vrachtwagens met de e-golf.
Groupe PSA behaalde ook een aantal enorme overwinningen, vooral in de SUV -prijzen. De Peugeot 3008 werd beschouwd als de allerbeste SUV van het huishouden, terwijl de Citroen C3 Aircross het beste kleine SUV won. Citroen nam ook eer in de allerbeste zevenzitterclassificatie met zijn Grand C4 Picasso.
Koop hier het volledige verhaal over de beste auto’s en truckprijzenwinnaars van Carbuyer

Leave a Reply

Your email address will not be published.