De nieuwe Vauxhall Vivaro is gearriveerd en je zou zeker kunnen beweren dat het tijd wordt. De vorige generatie Vivaro ging in 2001 in de uitverkoop en het heeft Vauxhall 13 jaar gekost om een ​​vervanging op de markt te brengen.
Niet dat het oude model zijn leeftijd toonde; De verkoopniveaus bleven drijvend voor zowel de originele Vauxhall Vivaro als zijn Renault Trafic Sister Automobile tijdens hun uitgebreide productierun, met in totaal meer dan 900.000 eenheden die huizen met diensten in heel Europa vinden.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Tijden veranderen echter, en nu zijn nieuwe versies van zowel de Vivaro als het verkeer hier om te vechten tegen kleine paneel van rivalen zoals de Volkswagen Transporter, Mercedes Vito en Ford Transit Custom.
• Beste paneel bestelwagens
De Vivaro bevindt zich boven de combo -compacte busje en onder het Movano grote paneelbusje in het Vauxhall Light Commercial Automobile Range. Het maakt gebruik van een keuze uit carrosseriestijlen, waaronder het basispaneelbus, Combi Minibus en de halverwege de dubbele cabine van het huis met een tweede rij stoelen achter de automobilist en voorpassagier.
De paneelbus is geleverd in 4.998 mm en 5.389 mm lengtes, gelijk aan een aanzienlijk 216 mm toename model-voor-model boven zijn voorganger. Verder zijn er ook twee dakhoogten om uit te kiezen.
Vauxhall Vivaro 2014: motoren
Het motorbereik bestaat uit een instapniveau 1,6-liter CDTI-diesel met 89 of 113 pk. Kopers die veel meer vermogen zoeken, worden aangetrokken naar de 1,6-liter biturbo CDTI-diesel die wordt gebruikt met ofwel 119 of 138 pk vermogen. De biturbo-eenheid gebruikt twee opeenvolgende turbocompressoren om verbeterde prestaties te geven in de Rev-range, maar er zijn ook efficiëntiewinsten met Vauxhall die economie voorspelt in de regio van 47 mpg voor de nieuwe Vivaro.
Design was een cruciaal onderdeel van de populariteit van de oorspronkelijke Vivaro en dit nieuwe model streeft ernaar een positie te behouden als een van de meest elegante compacte paneelbusjes op de markt.
Vauxhall’s ‘sculpturale kunstenaarschap ontmoet technische precisie’ ontwerpbenadering is in de scherp gevormde flanken met de ‘Blade’ -zijfunctie opgeheven van verschillende Vauxhall -personenauto’s. De nieuwe voorkant is niets, zo niet opvallend, met enorme koplampeenheden aan beide zijden van de hoge, platte neus van het busje gemonteerd. LED -daglooplichten zijn standaard inbegrepen.

Net als bij de originele Vivaro zullen sportieve versies worden gebruikt die het uiterlijk van het busje upgraden. Toevoegingen op de sportieve modellen omvatten lichaamskleurige bumpers, zijlijsten en spiegels plus chromen accenten op het rooster.
De conventionele dakhoogte -versies van de nieuwe Vauxhall Vivaro zijn gebouwd in de fabriek van Vauxhall in Luton, Bedfordshire. In de fabriek is er ook een gespecialiseerd conversiecentrum dat Vauxhall in staat zal stellen een groot aantal van -conversies te bieden op basis van de Vivaro, allemaal volgens de fabriekskwaliteitsnormen.
• Meest huidige van nieuws en beoordelingen op Automobile Express

Leave a Reply

Your email address will not be published.