De wraps zijn van een gefacelifte versie van de Land Rover Discovery gekomen. De update bevat een reeks cosmetische en technologische tweaks van binnen en van buiten, samen met een herzien assortiment mild-hybride benzine en dieselmotoren.
Externe updates zijn redelijk ingetogen en strekken zich uit tot een paar nieuwe matrix-LED-koplampen, een herziene voorbumper met een nieuw lichaamskleurige inzetstuk en opnieuw ontworpen luchtinlaten en een nieuwe set LED-staartlichten. Een nieuw bereik van lichtmetalen wielen wordt aangeboden, in 20, 21 en 22-inch maten.

Top 10 beste SUV’s om 2022 te krijgen

Een ding dat de ingenieurs van Land Rover onaangeroerd zijn gelaten, is de controversiële offset-achterste nummerplaat van de auto, hoewel een herpositionering van de ontdekkingsnaambadge en nieuwe zwarte trim rond de plaat helpt om de veelgekitiseerde ontwerpkenmerken te verbergen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De updates binnen zijn een beetje veel meer merkbaar. Net als bij de rest van de modellen van Jaguar Land Rover, bevat de Discovery nu het huidige PIVI Pro Infotainment System, dat een nieuw scherm van 11,4-inch in het midden van het dashboard toevoegt. Dit wordt geflankeerd door opnieuw ontworpen verwarmings- en ventilatiecontroles.
20

Het nieuwe infotainmentsysteem is 48 procent groter en drie keer helderder dan de oude Touch Pro Duo -eenheid van de Discovery, en het is gemaakt voor gebruiksgemak. Land Rover zegt dat de veel vaak gebruikte toepassingen van de eenheid rechtstreeks vanaf het startscherm kunnen worden toegankelijk en dat, in het algemeen, 50 procent minder inputs nodig zijn om het te bedienen.
Het gehele motorkang is nieuw, met de meest huidige ingeniummotoren van vier en zescilinders van JLR-waarvan sommige profiteren van 48-volt milde hybride hulp-nu gebruikt in de line-up.
Het benzinebereik begint met de P300-een 2.0-liter turbo viercilinder die 296 pk en 400 Nm koppel ontwikkelt. Boven zit een 3,0-liter rechte zes uitgerust met een elektrische supercharger. Het maakt 355 pk en 500 nm koppel.
De dieselline-up bestaat uit 247 pk en 296bhp-versies van een 3.0-liter zescilinder mild-hybride. Land Rover zegt dat de sleepcapaciteit van de diesel is verhoogd tot 3.500 kg, terwijl elke ontdekking wordt geleverd met een achttraps auto en vierwielaandrijving.
Wat vind je van de facelifte Land Rover Discovery? Laat het ons weten in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published.