Tesla heeft zijn inkomsten gepubliceerd voor het derde kwartaal van 2021, met de inkomsten van het elektrische voertuigbedrijf dat verviervoudigt naar een record van $ 1,6 miljard (£ 1,15 miljard) voor de periode.
De inkomsten van Tesla waren eveneens record-setting en klimden tot ongeveer $ 13,8 miljard (bijna £ 10 miljard), hoewel dat cijfer enigszins tekortschoot van de $ 14 miljard (£ 10,1 miljard) verwacht door Wall Street-analisten.

Tesla Cybertruck vertraagde tot ten minste 2023

De inkomsten van Tesla kunnen worden neergelegd aan de omzetgroei van het bedrijf, waarbij het bedrijfsgebouw ongeveer 240.000 voertuigen tussen juli en september – een stijging van 64 procent jaar op jaarbasis. Dat is ondanks het continue wereldwijde halfgeleidertekort, dat de productiecapaciteit van veel grote fabrikanten heeft beïnvloed, terwijl de inkomsten per voertuig ook zijn gedaald met een groter deel van de verkoop als de goedkopere auto’s.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De groeiende fabrieksfaciliteiten van Tesla omvatten nu fabrieken in Shanghai, Californië en Texas, met de nieuwe faciliteit van het bedrijf aan de rand van Berlijn vanwege de beginproductie later dit jaar. De faciliteit van Tesla in Shanghai komt eveneens overeen met de productiecijfers van de Californische fabriek van het bedrijf voor de Design 3 en Design Y, ondanks dat het pas sinds december 2019 geopend is.
De verkoopmix van het bedrijf verschuift geleidelijk naar zijn kleinere en goedkopere modellen, de Design 3 en Design Y, van zowel de grotere als duurdere ontwerpen als ontwerp X.
Het ontwerp Y Crossover is onlangs in het VK te koop geweest, terwijl het bedrijf heeft verklaard dat de vertraagde Roadster en Cybertruck -ontwerpen nu in 2023 in productie zullen gaan.
Klik nu hier voor onze evaluatie van het nieuwe Tesla -ontwerp y …

Leave a Reply

Your email address will not be published.