ooit een kuil heeft geraakt die uw auto heeft beschadigd? Ik heb. Het gebeurde op een weg in de buurt van mijn huis, ‘onderhouden’ door Buckinghamshire Region Council, en kostte me £ 113 voor een nieuwe band.
Ik ben niet alleen. Schade aan banden, wielen, ophanging, uitlaten en carrosserie veroorzaakt door kuilen kost elk jaar dat automobilisten van Britse automobilisten ongeveer £ 730 miljoen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Guide: precies hoe een verzekeringsclaim voor kuilschade aan uw auto te claimen
Dus wat moet je doen als je schade ervaart? Beweren, zoals ik deed. Mijn verzekeringsclaim is echter net afgewezen op grond van sectie 58 van de Highways Act. Het biedt een ondersteuning als raden kunnen bewijzen dat ze redelijke zorg hebben besteed om de snelweg goed te behouden.
Bucks Region Council stelt dat het de weg 10 dagen voordat de schade werd geactiveerd door de pothole op de foto hierboven werd geactiveerd, dus sectie 58 is van toepassing. Gelooft u dat Pothole binnen 10 dagen verscheen? Ik niet zeker. De raad vertelde me echter: “We kunnen de details van specifieke gevallen niet publiekelijk bespreken; Desalniettemin wordt elke verzekeringsclaim onderzocht en wordt er grondig over nagedacht voordat hij een beslissing neemt.
“Wanneer de grondtemperatuur net boven en onder nul graden Celsius fluctueert (zoals deze deze winter vaak heeft gedaan), is het buitengewoon mogelijk dat een defect binnen 10 dagen en zelfs overnachtt. Dit komt door de schadelijke impact die het ‘vries-dooi-herhaal’ proces heeft op het wegdek. ”
• Pothole-gerelateerde uitsplitsingen stijgen met 11 procent
Juist … echter geloofde de raad tenminste dat het de moeite waard was om te repareren nadat ik had verklaard dat de verantwoordelijke kuil binnen een paar weken werd vervuld.
Dus wat is het volgende? Het is duidelijk dat ik onafhankelijk juridisch advies kan zoeken. Werkelijk? Ik zou mijn regionale raad niet voor de rechter moeten brengen. Er zijn zeker raden om bewoners te verlenen aan bewoners, niet met hen te vechten.
Als de vele raden en het land in het hele land proactiever zouden zijn, het verzorgen van wegen in de allereerste plaats, zouden we geen pothole -probleem hebben dat op gevaarlijk niveau is.
In de toekomst kunnen wijze voertuigen automatisch kuilen melden. heb er hier alles over gekeken …

Leave a Reply

Your email address will not be published.