lokale raden in het Verenigd Koninkrijk vernietigden 40 procent van alle busstrook en parkeerboetes van voertuigen na beroepen van automobilisten, hebben nieuwe gegevens onthuld.
Cijfers verkregen via een reeks vrijheid van informatieverzoeken die aan elke lokale autoriteit in Groot -Brittannië zijn verzonden, tonen 4,3 miljoen hoger beroep op voertuigparking en boetes van de busstrook werden ingediend tussen 2012 en 2017, met 1,8 miljoen beroepsopdrachten.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Lokale raden verdienen £ 819 miljoen van boetes van voertuigen
Basingstoke en Dean Council hebben het hoogste aandeel tickets vernietigd, met 90 procent van de 12.804 beroepen die gedurende de periode van vijf jaar zijn ingediend.
Dit betekende dat een kwart van alle parkeerplaatsen voor voertuigen en busstroken die door de Raad werden uitgegeven, uiteindelijk werden geannuleerd, hoewel de installatie van nieuwe parkeermachines in 2017 sindsdien de snelheid van succesvolle beroepen heeft verlaagd.
Christchurch Borough Council vernietigde ondertussen in hoger beroep 83 procent van de tickets, terwijl Nuneaton en Bedworth 81 procent tenietvielen.
Aberdeenshire Council, die 70 procent van de tickets in hoger beroep heeft vernietigd, zei dat ze “in het algemeen van mening zijn dat de kosten van het nastreven van betaling niet het beste gebruik van middelen zijn” bij het omgaan met eerste overtreders.
De cijfers, verkregen door de BBC van 245 lokale autoriteiten in Groot -Brittannië, vonden 84 raden in hoger beroep meer dan 50 procent van alle tickets vernietigd.
• Piek van bestuurdersgegevens verkocht aan parkeerbedrijven voor particuliere voertuigen
De resultaten werden door RAC -woordvoerder Simon Williams als ‘beangstigend’ beschouwd, omdat: ‘Ze onthullen dat bestuurders in een zeer groot deel van de gevallen gelijk hadden om in beroep te gaan. Raden moeten hiervan leren. ”
Martin Tett, de woordvoerder van de Local Government Association, zei tegen de BBC: “Zoals deze cijfers bevestigen, hebben mensen die een voertuigparkeerboete willen uitdagen toegang tot een duidelijk en effectief beroepsproces.
“Raden moeten een moeilijk evenwicht vinden bij het instellen van het parkeerbeleid van het voertuig, om ervoor te zorgen dat er ruimtes beschikbaar zijn voor bewoners, high straten worden levendig gehouden en het verkeer blijft bewegen. Ze moeten er ook voor zorgen dat noodvoertuigen snel toegang kunnen krijgen tot incidenten . ”
Ben je ooit aan een parkeerstraf van het voertuig ontsnapt? In februari 2018 slaagde een Londense automobilist erin om een ​​boete van £ 130 te vermijden omdat hij het toilet nodig had …

Leave a Reply

Your email address will not be published.