Toyota heeft zijn nieuwe Aygo naar de Motor Show van Genève gebracht-een facelift van de stadsauto’s en vrachtwagens van het bedrijf dat vier jaar na de introductie van het tweede generatiemodel verschijnt.
Hoewel de deal van de auto nog steeds herkenbaar is en zijn X-vormige profiel behoudt, komen er veel stijlaanpassingen aan. Nieuwe LED -koplampen zitten boven vers toegevoegde synthetische roosterafwerking, terwijl het rooster zelf veel meer benadrukt is met horizontale latten, evenals een gemodificeerd voorschort, dat huis is voor recent gehuisvest mistlichten.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste stadsauto’s en vrachtwagens te koop in 2018
Er is weinig in de flanken van de auto’s en de vrachtwagen veranderd, maar aan de achterkant wordt een nieuwe reeks achterlichten gevonden. Samen met deze tweaks heeft Toyota ook een nieuwe verscheidenheid aan lichtmetalen wielen en ook verfkleuropties geïntroduceerd.
8

Veranderingen in de cabine zijn minder dramatisch. De instrumentencluster krijgt nieuwe afbeeldingen, evenals bij het bijvoegen van de nieuwe buitenkant, zijn nieuwe interieurafwerkingskeuzes en nieuwe stoelstoffen.
De update van de Aygo is ook niet alleen beperkt tot stijl – sommige mechanische revisies zijn gemaakt in een offerte om het economische klimaat van het brandstof en de prestaties te verbeteren. Het maakt gebruik van exact dezelfde 1,0-liter driecilinder benzinemotor als voorheen, hoewel Toyota verklaart dat het is bijgewerkt om te voldoen aan de meest recente ontslagnormen van de Euro 6.2.
De motor zelf heeft nu een hogere compressieverhouding, en omvat een nieuw systeem met dubbele brandstofinjector, een gekoeld uitlaatgasrecirculatiesysteem, evenals extra componenten met een lage wrijving. Toyota stelt dat het ook de balanceras heeft verbeterd, voor minder trillingen bij stationair
8

Met deze veranderingen stijgt de aangegeven stroom met 2bhp tot 71 pk, evenals terwijl het maximale koppel van 93 nm bij 4.400 tpm ongewijzigd blijft, stelt Toyota dat koppelverzending bij lagere toeren sterker is dan voorheen. Door de eigen cijfers van Toyota geïntegreerde brandstof economische klimaat klimt van 68,9 mpg tot 72,4 mpg, en hoewel het ook schoner wordt verklaard, is er geen herziene CO2 -cijfer vrijgegeven.
Naast de nieuwe balanceras omvatten extra tweaks gericht op het verbeteren van het comfort nieuwe geluidsabsorptie achter het dashboard, voorpijlers, deuren en achterdek, evenals de ophanging en de stuursystemen zijn ook aangepast. De nieuwe auto’s en truck zullen later dit jaar in Britse showrooms worden getroffen, met volledige Britse specificaties die beter worden beschreven voor de verkoopdatum.

Bekijk onze top tien van de allerbeste stadsauto’s en vrachtwagens die je vandaag kunt kopen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.