Onze spionnen hebben een testmuilezel van de volgende generatie BMW 5-serie in de buurt van de R & D-faciliteit van het merk in München, Duitsland, gevangen.
Een geheel nieuwe 5-serie zal pas medio 2016 op pad gaan, maar subtiel verschillende vouwen langs de flanken laten zien dat wat je bekijkt de auto van de volgende generatie is. De nieuwkomer zal naar verwachting een veel radicaler ontwerp hebben dan het model dat het zal vervangen, met een sportievere look geïnspireerd door de 4 -serie, met name rond de stompe neus van de auto.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• BMW 5 -serie review
BMW -styling gaat in cycli, waarbij de vorige 5 -serie behoorlijk controversieel is, terwijl de huidige generatie conservatief is. De nieuwe look van deze auto is waarschijnlijk geïnspireerd door het Gran Lusso -concept – weergegeven in de huurwoningen d’Este Concours d’Elegance in Italië eerder dit jaar.
Wijzigingen strekken zich ook uit tot het motorkaartje, waarbij de auto mogelijk een van de nieuwe driecilinder 1,5-liter motoren van BMW gebruikt. Drie verschillende hybride versies zullen ook worden gebruikt, inclusief een plug-in model.
De volgende 5 -serie stelt ook nieuwe normen voor veiligheid. Het krijgt de huidige 3D -stereokam om ongevallen te spotten en te stoppen. Als wetsmakers dit toestaan, kan het systeem de auto zelfs wegvakken van problemen bij lage snelheden.
Waarschijnlijk is ook een nieuw head-up display dat veel meer info levert aan de bestuurder. Dit zal augmented reality gebruiken om SAT-NAV-richtingen op het scherm te projecteren, zodat ze over de weg lijken te drijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.