Citroen manager Vincent Cobée-gesprekken uitsluitend tot auto-onthulling over de impact van Covid op het bedrijf, de semi-geleiderelementencrisis, Citroen’s Burgeoning Van Begining Van. Line-up, de veranderende vorm van ontwerpen in de showroom en waarom de Citroën Ami in het VK ‘iets is dat zou moeten gebeuren’.
V. Hoe heeft de pandemie de afgelopen twaalf maanden precies beïnvloed en de Citroen heeft veranderd?
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

A. Zeker, we werden volume getroffen door de crisis. We zagen vroege indicaties van een dilemma in februari vorig jaar, voornamelijk sinds van de Chinese oorsprong van enkele van onze componenten, die werden beïnvloed door de lockdown in China.
De waarheid is dat half maart een beetje een klif was, met plotseling zeker een sluiting van de dealers en een sluiting van veel van de planten.
Als je naar de eerste, ten tweede kijkt, en op de derde vergrendeling, werden de problemen uiteindelijk anders. Ik bedoel, in april vorig jaar was het een totale vervaging over wat er zou komen, evenals om die reden de ineenstorting van markten.
Sindsdien zou ik zeggen dat we veel meer afgestemd zijn op, eerst, de evolutie van de macro -economie. Met andere woorden, wat voor soort lockdown -activiteit is er? Naast ten tweede, een ongelooflijk complexe en vluchtige supply chain.
Dus voor mij, omdat ik juni, juli, zou ik in een omstandigheid van volatiliteit, complexiteit en macro -economie zijn. Er is niets specifieks voor Citroen of Stellantis hierin.

Best verkochte voertuigen 2022: de Top 10 van de Verenigd Koninkrijk veel prominente modellen

Qua volume waren we veel meer of minder 25% lager dan het jaar. We bleven winstgevend, maar er was een afname van de winst, die slechts een tekort kwam van 20%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.