Honda krijgen, heeft laten doorschemeren dat het een nieuwe S2000 zou kunnen introduceren als het bedrijf positief is, het kan er voldoende van bieden om een ​​bedrijfszaak te maken.
Takahiro Hachigo zei op de Tokyo Motor Show 2017: “Honda is snel om stijlvolle auto’s en vrachtwagens op te richten als er verzoeken zijn. Ik heb al talloze stemmen gehoord die een wens uiten voor een nieuwe S2000.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

“Over de hele wereld zijn er veel meer en nog veel meer stemmen die een wens uiten om dit te introduceren. We vereisen echter veel meer tijd om te evalueren, ‘voegde Hachigo-san eraan toe. “Onze allereerste zorg is om een ​​ontwikkeling van onze huidige prestatieauto’s en vrachtwagens voor de volgende generatie te hebben, maar als de verkopers ons een verplichting kunnen bieden aan verkoop, dan kan het [S2000] het milieuvriendelijke licht krijgen.”
4

Het nieuws komt nadat een reeks patentweergaven die door Honda waren ingediend, zijn ontdekt, waardoor we naar een potentiële nieuwe sportwagens en vrachtwagen zijn aangegeven volgens onze voorspellingen. Het octrooi heeft betrekking op het interieur van de auto, niet op het exterieurontwerp.
In 2015 hebben we gemeld dat een S2000-vervanging, genaamd de Infant NSX zou functioneren een midden gemonteerde versie van de Civic Type R’s 2.0-liter viercilindermotor met turbolader. Volgens een bron dicht bij Honda heeft de druk om zich aan het strikte emissiebeleid te houden, vereist dat het bedrijf de motor kan inkrimpen naar een 1,5-liter turbo die, met elektrische motorhulp, naar verwachting ongeveer 300 pk zal produceren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.