Volkswagen heeft een reeks bereikupdates aangekondigd in de polo-, T-ROC- en Arteon-line-ups met een bredere reeks trimniveaus en motorenopties die nu beschikbaar zijn voor kopers die nu beschikbaar zijn voor kopers .
De T-ROC-crossover wordt nu gebruikt in instap-niveau S-trim van £ 18.950, uitgerust met een 1,0-liter driecilindermotor met turbomotor die 113 pk produceert. VW heeft ook een 2.0 TDI SEL-model toegevoegd vanaf £ 28,345, aangedreven door een 148bhp 2.0-liter diesel gecombineerd met vierwielaandrijving. Beide nieuwe modellen worden alleen geleverd met een handmatige versnellingsbak met zes versnellingen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste cross -overs en kleine SUV’s 2017
De geheel nieuwe Polo Supermini is pas in januari te koop, maar VW gebruikt nu zijn instap 74bhp 1.0 TSI-motor op SE en Beats Trim-modellen. Het wordt geleverd met een versnellingsbak met vijf versnellingen en begint bij £ 15.060 in SE-trim, terwijl high-spec SEL-modellen een veel krachtigere 113 pk-versie van dezelfde motor hebben.
Het afronden van de updates is de VW Arteon, die nu wordt gebruikt met een 148bhp 1,5-liter viercilindermotor met turbolader. Het beschikt over cilinderdeactiveringstechnologie om brandstof te besparen. Een keuze uit handgeschakelde zesversnellingsbak en zeven versnellingen DSG-versnellingsbakken zijn verkrijgbaar voor verfijning en R-Line-versieringen.
Komt u in de verleiding door een van de toepassingen van VW voor de polo, T-ROC of Arteon? Laat het ons weten in de reacties!

Leave a Reply

Your email address will not be published.