Voldoen aan de hielen van de Renault Clio Rs 200 is een versie die is gemaakt om te charmeren voor jongere kopers met lagere insruance en bedrijfskosten, maar exact dezelfde opvallende stijl en stijlvolle technologie .
De Renault Clio GT zit tussen de DCI 90 Dynamique S en de Hot Hatch -versie in de variëteit en debuteert voor het eerst in elk type Renault -model de nieuwe 1.2 TCE Turbo -benzinemotor. In combinatie met exact dezelfde EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling als het vlaggenschipmodel, creëert het zowel 118 pk als 190 nm koppel, wat geweldig is voor een 0-62 mph-tijd van 9,9 seconden en 121 mph topsnelheid.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De suspensie is eveneens opgewaardeerd over de gewone Clio met stijvere dempers en stopt voor veel betere lichaamsbeheer tijdens de bochten. De Clio GT profiteert van exact dezelfde schakelbare R.S. Driv -systeem als het snelste ontwerp, maar het heeft twee in plaats van drie instellingen: zowel typisch als sport. Veranderend tussen de twee versnellingen de versnellingsbak, verandert de stuurin, gasactie en de elektronische stabiliteitsregeling.
Samen met de verbetering van de prestaties krijgt de Clio GT ook een vleziger styling met 17-inch grijze GT-lichtmetalen wielen, een subtiele achterspoiler, zij dorpels en de keuze voor de opvallende Malta Blue I.D. Verf op onze foto. Ondanks de stijlvolle intentie retourneert de Clio belastingvriendelijke emissiecijfers van 120 g/km en retourneert een officiële 54,3 mpg geïntegreerd en zit in verzekeringsdekking Groep 14.
Het krijgt veel extra apparaten, waaronder het R-Link Touchscreen Infotainment System, TomTom Online Sat-Nav, sportstoelen, evenals een leerwiel van de lederen ‘GT’ topkwaliteit, plus een opgewaardeerd geluidssysteem en airconditioning allemaal als standaard .
Geprijsd op £ 17,395 De Clio GT is £ 1.300 veel duurder dan de huidige bereik-topper, maar veel van de kostenstijging is te danken aan de complexiteit van de EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling. Nog steeds £ 400 duurder dan de instap Ford Fiesta St.

Leave a Reply

Your email address will not be published.