toonaangevende Van specialist, Vanarama, waarschuwt handelaars dat de toestand van hun werkauto waarschijnlijk een dramatische impact heeft op de vraag of ze een baan krijgen of niet.
Van elektriciens en loodgieters tot schutter en schilders, Vanarama heeft gewaarschuwd dat de toestand van een bedrijfsbus belangrijk is om een ​​goede eerste indruk te maken, parallellen tekenen met een sollicitatiegesprek met een slim T-shirt en stropdas.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• De belangrijkste verkoopbussen van 2013
Vanarama beweert dat veel meer dan de helft van de respondenten van zijn enquête zei dat ze zich zorgen zouden maken over hoe goed een handelaar was als ze het zich niet konden veroorloven om een ​​goed werkvoertuig te besturen. Meer dan een derde zei bovenop dit dat ze zich ook zorgen zouden maken over hun betrouwbaarheid.
De directeur van Vanarama, Andy Alderson, zei: “Uit zowel onze eigen ervaring met het gebruik van handelaars, evenals het horen van anekdotische feedback van onze klanten, wisten we instinctief dat een busje in slechte staat de verkeerde indruk zou kunnen creëren over een handelaar, die mogelijk invloed heeft op het Het aantal ontvangen werkzaamheden, de in rekening gebrachte prijs en uiteindelijk hun bedrijfsreputatie. Ons recente onderzoek naar percepties van consumenten bevestigde dit niet alleen, maar kristalliseerde hoe essentieel de auto van een handelaar is in het winnen van nieuwe klanten. ”
Het is begrijpelijk dat sommige bedrijven op hun hoede zijn om een ​​oud busje te vervangen vanwege problemen over toekomstige inkomsten. Maar alles gaat niet verloren, omdat Vanarama een reeks geweldige kortingen biedt.
• Kies van het beste busje
Alderson zei: “Bij Vanarama maken we door de volumegerelateerde kortingen die we kunnen verkrijgen, het voor een handelaar zeer economisch om een ​​nieuw busje te besturen. Het leasenbetalingen op een gloednieuw busje kunnen heel vaak minder duur zijn dan het kopen van een oud busje op huur aankoop.
“Plus, de verlaagde bedrijfskosten van een nieuw busje met een veel meer economische motor en geen eerdere slijtage die lagere onderhoudskosten impliceert, impliceert dat het beter financieel zinvol kan zijn dan het runnen van een goedkoper gebruikte busje, vooral gezien de impact van een Ouder busje kan hebben op toekomstig inkomen, zoals benadrukt door ons onderzoek. ”
Alderson vervolgt: “Ons onderzoek versterkt wat veel van ons al weten – eerste indrukken tellen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.