Toyota zal zijn nieuwe verscheidenheid aan pure-elektrische voertuigen aanbieden, beginnend met de BZ4X, bij een reeks in-dealer ‘hubs’ die gespecialiseerde kan bieden Aanbevelingen over de schakelaar naar EV -autorijden.
De Japanse maker heeft definitieve productiespecificaties uitgegeven voor zijn allereerste op maat gemaakte elektrische auto, hoewel het nog steeds wacht op de definitieve bevestiging van zijn WLTP -variëteit (die momenteel naar verwachting ongeveer 280 mijl zal zijn). Toyota stelt dat de batterij is gemaakt om 90 procent van zijn mogelijkheden aan te bieden na 10 jaar gebruik, evenals het gebruik van een garantie op het pelot Een officiële dealer jaarlijks voor een gezondheids- en welzijnscontrole.

NIEUWE TOYOTA BZ4X: Kosten en specificaties blootgesteld voor de allereerste op maat gemaakte EV van het merk

Het Europese product van Toyota en de reclamebaas, Andrea Carlucci, vertelde ons dat de BZ -hubs waarschijnlijk ‘winkel in winkel’ -faciliteiten zijn – in feite een toegewijde deel van de showroomvloer – echter toegegeven dat niet elke dealer zou worden verwacht Bied dit veel meer gespecialiseerde service aan. Hij herhaalde ook dat Lexus niet zal voldoen aan exact hetzelfde pad als Genesis, dat van plan is een valet -service aan te bieden in plaats van traditionele showrooms.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

“Onze dealers zullen centraal blijven in de voorstel van onze klant,” zei Carlucci. “De hubs gaan over het verbeteren van dat, voor degenen die willen benutten wat digitale diensten kunnen bieden. Sommige mensen willen de dealer vijf, zes of zeven keer zien voordat ze de auto krijgen; Anderen willen dit helemaal niet doen. We vereisen dat we beide soorten cliënt kunnen bevredigen.
“We zullen de hubs op de netwerken in heel Europa niet dwingen, maar er zullen zowel discussies zijn als we van het programma de regionale kennis gebruiken,” voegde hij eraan toe. “In enorme steden, waar waarschijnlijk een hogere vraag naar EV’s is, kan het logisch zijn voor alle dealers om BZ -hubs te zijn. Dit zal niet precies hetzelfde zijn op andere gebieden; We begrijpen dit al. ”
Ongeacht waar de klant zijn BZ4X bestelt, wordt de auto aangeboden als onderdeel van een all-inclusive leasing-optie die onderhoud, verzekeringen, gekoppelde diensten, een wallbox met een enkele kaart brengt die toegang tot verschillende openbare lading biedt tot verschillende openbare kosten netwerken.

De BZ4X wordt geïntroduceerd met een enkele 71.4KWH -batterijconfiguratie, evenals Carlucci stelt dat dit is gemaakt om de klant zo fundamenteel mogelijk te houden. “Ik geloof dat je al kunt zien wat we proberen te bereiken,” zei hij. “We willen de beslissingen van de klant zo eenvoudig mogelijk maken. Misschien is ons vermogen niet het uiterste in de klas, maar we zullen een extreem concurrerend bereik bieden. ”
Klik hier voor onze lijst van de allerbeste elektrische auto’s en vrachtwagens die nu te koop zijn, nu ideaal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.