De gefacelifte VW Touareg zal op 27 augustus in de verkoop gaan voordat ze in november in showrooms verschijnen, met kosten vanaf £ 43.000 en stijgt naar boven naar boven en stijgen naar boven naar boven en stijgen naar boven en stijgen ze naar boven en stijgen ze naar boven om naar boven van £ 47.500. Wijzigingen omvatten zowel krachtigere als effectieve motoren
Zoals blootgesteld op de Beijing Motor Show in april, omvatten subtiele stijlaanpassingen aan het vlaggenschip SUV van Volkswagen Revised Front en achterbumpers, plus opnieuw ontworpen diffuser, een bijgewerkte rooster en bi-xenon koplampen. Er is een grotere verscheidenheid aan externe verfschema’s en ook optie van twee nieuwe legeringsontwerpen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Finest SUV’s evenals 4x4s om nu te kopen
Binnen zijn er minder veranderingen, hoewel de Duitse fabrikant lumbale ondersteuning heeft aangepast als basis voor de voorstoelen, naast het aanbieden van twee nieuwe optionele houten versieringen en het toevoegen van een automatisch remsysteem na de botsing aan de hele line-up.
Drie uitrustingsniveaus zullen worden aangeboden bij introductie-SE, Escape, evenals R-Line-net als het uitgaande model. Basic SE (£ 43.000-£ 44.500) Set omvat 19-inch ‘Salvador’ legeringen, een acht-inch touchscreen met Satnav, tweezone klimaatregeling, DAB-radio, Bluetooth, evenals parkeersensoren.
Escape-trim (£ 44.700) ontwikkelt zich hierop met VW’s 4XMotion off-road vierwielaandrijving, met 50:50 koppelsplitsing en mechanische diff-sloten voor het midden en de achterassen. De suspensie wordt eveneens verhoogd en nog eens 15 liter toegevoegd aan de brandstofcapaciteit over instapniveau SE-specificatie (die het algemeen naar 100 liter brengt), plus er is onderbodembescherming, zwarte dakrails, 18-inch ‘karakum’ legeringen ook als koplampreinigingssysteem.
Kiezen voor vlaggenschip R-Line Designs (£ 46.000-£ 47.500) ziet de Touareg-verschuiving in de aanpak van off-road naar stijlvol dankzij 20-inch ‘Tarragona’ legeringen en een R-Line body set met op maat gemaakte bumpers, AS evenals dorpel en wielkastverlengingen. Het voltooien van de look is een lagere sportophanging, LED -daglooplichten en panoramisch zonnedak, terwijl Inside Volkswagen een unieke styling heeft toegevoegd, evenals extra apparaten zoals keyless entry, een verwarmd stuurwiel en elektrisch bediende bootlid.
Onder de motorkap zijn de twee 3,0-liter TDI-diesels overgebracht, de ene genereert 201bp en de andere 258 pk, die elk opnieuw worden gekoppeld aan een achttraps automatische transmissie. Beide motoren zijn ook EU6-ontladingsstandaarden conform, vanwege een selectief katalytisch reductiesysteem, lage-rollende weerstandsbanden en een kustfunctie voor de versnellingsbak.

Dit ziet de 201bhp diesel uitzending 173G/km CO2 – 11 g/km minder dan voorheen – evenals om te gaan met maar liefst 42,8 mpg. Ondanks het winnen van een extra 17 pk over de huidige motor, kan de 258 pk TDI ook ten noorden van 40mpg raken met slechts een fractionele boost in CO2 -emissies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.