De kosten en specificaties van twee nieuwe edities voor de Mercedes SLS Supercar -variëteit zijn onthuld. De Mercedes SLS AMG GT vervangt de huidige coupé en Roadster -ontwerpen die veel meer prestaties toevoegen dan voorheen, evenals een geavanceerde specificatie ook.
De 6,3-liter natuurlijk afgezogen V8-motor is aangepast om 20 pk veel meer te bieden-het overall evenveel als een verbazingwekkende 583 pk en 650 nm koppel, terwijl de zeven-versnellingen AMG dual-koppeling versnellingsbak is opgeroepen om veel te bieden Meer exact en responsieve verschuivingen. Dat komt neer op een 0-62 mph-tijd van slechts 3,7 seconden, evenals een uitstekende topsnelheid van 199 mph.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Beginnend bij £ 165.030 voor de Coupe, krijgt de SLS AMG GT ook een nieuw Nappa-leer en Alcantara-stuurwiel, een stereo van Bang & Olufsen evenals speciale tweekleurige lichtmetalen wielen en letteren langs het laarsdeksel.
Ook lid worden van de variëteit is de nieuwe SLS AMG Black -serie Een extreme versie van het Road -voertuig beïnvloed door de GT3 -raceauto. Extreme visuele aanpassingen omvatten een koolstofvezelversterkte plastic motorkap en aerodynamische body ingesteld met een grote achtervleugel voor extra downforce.
Power springt naar 622 pk – waardoor de Black -serie de snelste en veel krachtige productievoertuig is die ooit is ontwikkeld door de AMG Tuning Division. Agressieve procedures voor gewichtsbesparing zijn onder meer koolstof keramische remmen allround, een gestripte binnen- en titaniumuitlaatsysteem dat allemaal aangeven dat de zwarte serie de weegschalen ideeën op 1.625 kg ideeën – een volledige kilo minder dan de basisauto.
Deze manische prestaties leveren echter een kostprijs en de SLS AMG Black -serie begint bij een significante £ 229,935 op de weg – vergelijkbaar met een Ferrari FF of Lamborghini Aventador Hypercars. Beide nieuwe versies van de SLS worden nu aangeboden om te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.