Mini te worden, is van plan om John Cooper te veranderen in zijn eigen geëlektrificeerde prestatie-submerk, dat zelfs zijn eigen toegewijde model zou kunnen hebben, kan Auto Express exclusief onthullen.
JCW -modellen zijn momenteel goed voor ongeveer vijf procent van de mini -verkoop, maar behoren tot de meest winstgevende modellen in de portefeuille. De baas van het bedrijf, Bernd Körber, gelooft dat als Mini zijn EV -aanbod uitbreidt, er een mogelijkheid is om John Cooper te ontwikkelen, iets meer werkt dan het nu is.

Mini-plannen Triple Strike on Rivals met model shake-up

“De volgende fase van onze portfolio gaat ook over de volgende generatie John Cooper Works,” legde Körber uit aan Auto Express. “De perceptie, zou ik zeggen, als je naar John Cooper werkt, is het niet de perceptie van een volledig submerk. Mensen beschouwen het meestal als ons topmodel of prestatiemodel. Wat we zouden willen doen, is van John Cooper een echt elektrisch prestatiemerk werken. ”
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het eerste aanbod van een JCW-submerk wordt pas op 2024 verwacht en worden verwacht dat ze opnieuw zijn ontworpen versies van de drie nieuwe ‘Core’ -modellen. Deze omvatten een klein driedeurs luik, geheel nieuwe compacte EV-crossover en een grotere versie van de Countryman.
“Er zal nog steeds een markt en de vraag van de klant naar ijs [interne verbrandingsmotor] John Cooper Works zijn, maar uiteindelijk zal het prestatiemerk worden geëlektrificeerd, en voor Mini -IT past,” voegde Körber eraan toe.
Gevraagd of het mogelijk was dat John Cooper Works zijn eigen op maat gemaakte model kon ontwikkelen, antwoordde Körber: “Niet in dit stadium, maar ja.”
Klik hier voor onze recensie van de Mini JCW GP …

Leave a Reply

Your email address will not be published.