BMW zal binnenkort nog een nog agressiever ontwerp toevoegen aan zijn M-Car-line-up met een steeds hetere versie van zijn M4 Sports Coupe, die mogelijk is Bady M4 CS of zelfs M4 CSL.
Hoe dan ook, de nieuwe machine is een baangerichte versie van de nieuwste tweedeurscoupé van het bedrijf, die een vergelijkbare verscheidenheid aan upgrades zal hebben als de M5 CS die aan het begin van het jaar is geïntroduceerd.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Verwacht wordt dat het volgend jaar de Britse showrooms zal bereiken, met deze nieuwste spy-shots die ons een veel betere blik geven op de agressieve race-auto-geïnspireerde make-over. Tweaks omvatten een bredere frontsplitter met duikvlakken, een meer ingewikkelde achterverdelings en onderste rokken.
Er is ook een grotere eendentail op de bootlid gemonteerd en, net als de M5 CS, verwachten we dat de motorkap van de coupe zal worden verwisseld voor een koolstofvezelversterkte plastic vervanging. Verborgen op het dak suggereert dat het paneel eveneens zal worden gemaakt van exact hetzelfde lichtgewicht materiaal.

Mega bmw m5 cs ontketend met 626 pkp

De upgrades van BMW zullen echter veel meer zijn dan cosmetisch. Uit deze foto’s kunnen we zien dat de ingenieurs van het bedrijf de rithoogte van de M4 hebben laten vallen-evenals we verwachten dat deze aanpassing wordt ondersteund door enkele stijvere dempers. Achter de wielen van het prototype is er ook een nieuwe set geboorde remmen met grotere remklauwen dan de basis M4.

Leave a Reply

Your email address will not be published.