Renault samen met de in Miami gevestigde stijlbedrijf Thearsenale om een ​​elektrisch aangedreven vliegende drone te produceren genaamd de AIR4.
Het concept achter het AIR4 -idee is om precies te laten zien hoe een merkpictogram in 50 tot 60 jaar opnieuw kan worden bedacht, en hoewel het niet is bevestigd, kan het hints leveren op de komende Roading Renault 4, die te danken is , Betaalbaar elektrisch ontwerp over een paar jaar.

Nieuwe Renault 5 elektrische auto’s en vrachtwagens geverifieerd voor productie in 2024

“Air4 is een teken van zowel zelfredzaamheid als vrijheid, geboren uit het besef dat webverkeer samenstaat, levens slijpen tot stilstand, evenals de wereld boven ons is ongehinderd,” beweert Renault. “Air4 verklaart de lucht als de nieuwe weg van de toekomst. ”
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het lichaam, dat vergelijkbare lijnen heeft als de originele auto uit 1961, is volledig gemaakt van koolstofvezel. Renault stelt dat “uren van berekeningen en tests” nodig waren om ervoor te zorgen dat de rigidheid van het lichaam voldoende was om de stuwkracht te beheren en door de drone geproduceerd te worden.
8

Twee-blade propellors functioneren in elke hoek van de auto, net als een normale drone in de lucht, en er zijn geen wielen. Het wordt aangedreven door 22.000 amp-urus lithium-polymeerbatterijen die in totaal 90.000 mAh hebben, hoewel er geen spanning wordt geciteerd. De totale stuwkracht is 95 kg per propellor.
Het chassis van de auto bevindt zich in het midden van de propellorframes van de drone. De automobilist kan toegang krijgen tot de auto’s en vrachtwagen door de schaal van de auto op te tillen, die aan de voorkant scharniert. Het interieur wordt “utilitair” genoemd, maar moet nog worden onthuld.
Renault verklaart dat het AIR4 -idee een horizontale topsnelheid van 58 km / u heeft, is in staat om op een hoogte van maar liefst 700 meter te vliegen, en heeft de mogelijkheid om tot 70 graden tijdens de vlucht te kantelen. Het kan op 31 mph van start gaan, maar is momenteel om veiligheidsredenen beperkt tot 9 km / u. Het kan landen op iets minder dan 7 km / u.
Ontworpen, ontworpen en ontwikkeld in Frankrijk, gaat de AIR4 op het scherm tot het einde van het jaar in het Atelier Renault Museum in Parijs. In 2022 wordt het getoond in Miami, New York en Macau.
De Renault 4 wordt beschouwd als een van de oorspronkelijke “mensenauto’s”, met acht miljoen aangeboden in veel meer dan 100 landen over een periode van 30 jaar. Het laatste voorbeeld van de auto’s en vrachtwagen is gemaakt eind 1992.

Klik hier voor onze samenvatting van de allerbeste vliegende auto’s en vrachtwagenconcepten …

Leave a Reply

Your email address will not be published.