Skoda te krijgen, zal zijn voertuigen in vorm geven met een nieuw waarschuwingssysteem dat door Bosch is opgericht dat bestuurders waarschuwt die de verkeerde methode gaan over een weg naar hun fout.
De infotainment-app, die een waarschuwing rechtstreeks naar het display van de auto verzendt, wordt in het allereerste kwartaal van dit jaar aangeboden op voorbeelden van de Skoda Superb, Scala, Kamiq, Karoq en Kodiaq uitgerust met top-spec infotainmentsystemen. Andere ontwerpen zijn ingesteld om vóór het einde van 2021 te worden opgenomen.

Wat is BMW Idrive?

De app – genaamd Traffication – leest de GPS -plaats van de auto terwijl deze een snelweg binnenkomt of verlaat en vergelijkt deze in de richting van webverkeer op dat specifieke gedeelte van de weg. Als deze twee stukken info -botsing een flitsende waarschuwing verschijnt op het infotainment -display.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Deze waarschuwing is ontworpen om binnen enkele seconden te beginnen en de bestuurder zo snel mogelijk te waarschuwen voor hun fout. Aanstaande verkeer individuen met de app zullen ook worden gewaarschuwd voor het bestaan ​​van een voertuig dat de verkeerde methode gaat – een functie die later dit jaar moet worden aangeboden.
De app leest alleen de GPS -gegevens van de auto wanneer deze een snelweg binnenkomt of verlaat. Bosch is in gesprek met andere fabrikanten om het systeem op meer auto’s uit te rollen.
Het systeem is aangeboden als een smartphone -app in 25 Europese landen – inclusief het VK – sinds 2018, en moet binnenkort worden geïntroduceerd in zowel de VS als Canada. Het ziet elke maand 2,5 miljoen unieke actieve individuen en evalueert 4,5 miljoen reizen.
“Ons doel is om het waarschuwingssysteem van de verkeerde weg in elke auto te plaatsen”, aldus Dr. Mathias Pillin, president van Bosch’s Cross-Domain Computing Solutions Division. “Elke dood, elke blessure die wordt veroorzaakt door verkeerde bestuurders is er ook één. Hoe meer voertuigen zijn gekoppeld aan de Bosch-waarschuwingsapp van Bosch, hoe nader het onzichtbare beveiligingsweb zal zijn. ”
Michal Vondra, productmanager voor Traffication bij Skoda, voegde eraan toe: “Het vergroten van de beveiliging op de weg is een belangrijk doel voor Skoda. Onze nieuwe app genaamd Traffication met Wurt-Way Driver Warning brengt ons een stap beter om het te bereiken. ”
Bekijk de laatste over de volgende generatie Skoda Fabia …

Leave a Reply

Your email address will not be published.