De waarde van traditionele voertuigen is in de afgelopen twee jaar gedaald, maar ze overtreffen nog steeds de lijst van de meest bruikbare verzamelobjecten voor welvarende personen die hun geld willen investeren, volgens een Toonaangevende persoonlijke bank.
• Finest Mot Complementaire Voertuigen 2018
Coutts Bank heeft hun jaarlijkse ‘Objects of Desire’ -index vrijgegeven en de beste nuttige ‘passie -activa’ over de hele wereld blootgelegd. In het gedeelte ‘Collectibles’ klommen traditionele voertuigen langzaam jaarlijks tussen 2005 en 2014, met een specifieke bloei tussen 2013 en 2014. In de afgelopen jaren viel de algemene waarde van traditionele voertuigen echter met een 10,4 per Centratie in 2016. Op de langere termijn lijkt dit nog steeds een kleine blip met vintage voertuigen die een gezond rendement tonen bij de investeringen van 331,9 procent gezien dat 2005.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het traditionele voertuig is nog steeds verreweg de meest nuttige waardevolle grondstof in de objecten van Wish Index, hoewel andere schatten de kloof sluiten, zoals ongebruikelijke muziekinstrumenten, die in 2016 met 16,4 procent groeiden. Ondanks de afname van de auto Waarde, traditionele voertuigen blijven prominent aanwezig bij beleggers op de markt voor collectibele activa.
• Veel dure voertuigen ooit verkocht op een veiling
En op de extreem top van de markt blijven traditionele voertuigveilingsrecords tuimelen. 2016 zag een Ferrari 250 GT SWB California Spider -aanbod uit 1961 voor $ 18,2 miljoen op een veiling in Florida en worden dit jaar ook gevestigd. De extreem allereerste Aston Martin DBR1 is ooit ontwikkeld in 1956, werd uiteindelijk het meest kostbare Britse voertuig dat op een veiling werd verkocht en veranderde in augustus van handen voor $ 22,6 miljoen in Monterey, Californië.
Is uw droom traditioneel buiten bereik gehaald door beleggers die prijzen infalten? Laten we het in de reacties hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.