Terwijl Tesla zichzelf bezighoudt met reguliere elektrische auto’s zoals de nieuwe Model 3 en het komende model Y, heeft het bedrijf al bevestigd dat het een tweede generatie zal bouwen Tesla Roadster Electric Sports Car en CEO Elon Musk heeft er weer over getweet.
De nieuwste geïmproviseerde Twitter -update van de Tesla -baas betreft prestatiedoelen voor het nieuwe model, verwacht in 2019.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Gevraagd of de volgende generatie Roadster in minder dan twee seconden in staat zou zijn tot 0-62 mph, zei Musk dat het zeker een “interessant doelwit” zou zijn voor zijn team van ingenieurs, maar alleen zou tellen als de auto in staat zou zijn om een ​​sub- Twee seconden 0-62 mph streep rechtstreeks van de productielijn en met street juridische banden gemonteerd.
• De beste elektrische auto’s te koop
Tesla maakt zich op voor een druk einde tot 2017 met de release van het nieuwe Model 3 – niet alleen de eerste kleine salonauto van het bedrijf, maar ook de eerste ‘betaalbare’, massaproductie -onderneming. Ongeveer 400.000 pre-orders zijn ingenomen en het bedrijf is tegen het einde van het jaar op schema voor eerste leveringen.
De elektrische autobedrijf is anders dan veel andere autofabrikanten in die zin dat het redelijk open is over zijn productroutekaart. Tesla CEO Elon Musk deelt vaak nieuws over toekomstige auto’s en updates via sociale media, dus we hebben al een goed beeld over wat de Model 3 de komende jaren zal opvolgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.