De geheel nieuwe Mercedes A-Klasse zal worden geprijsd vanaf £ 25.800, heeft het Duitse merk bevestigd, waarbij de hatchback zijn openbare debuut maakt op de Genève Autoshow. Nu te koop, zullen de allereerste Britse klanten in mei verzending nemen, met de variëteit bij aanvankelijk bovenaan £ 30,240.
Ontworpen als een rivaal van de Audi A3, BMW 1-serie en Volkswagen Golf, zegt Mercedes dat de A-Klasse 2018 een ‘nieuwe interpretatie’ is van het bestaande ontwerp, evenals onze allereerste blik op het nieuwe voertuig in het metaal bevestigt zijn subtiele ontwikkeling van het uitgaande model.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• De beste hatchbacks nu te koop
Aanvankelijk zullen kopers de optie hebben tussen één diesel en twee benzinemotoren. De 116bhp 1,5-liter diesel, een 180D, zal het meest effectief zijn in het introduceren van een aantrekkelijke 68,9 mpg. Mercedes verklaart dat het in 10,5 seconden 0-62 mph kan raken. De twee benzinekeuzes omvatten de 161bhp 1,4-liter turbo, een 200, evenals 222bhp 2.0-liter turbo, met een 250 gebad.
55

Drie uitrustingsniveaus zullen ook worden aangeboden aan kopers: SE, Sport en AMG. Basic set over de line-up omvat lichtmetalen wielen, DAB-radio, leer en materiële bekleding, actieve rijstrookhulp, keyless-go startfunctie en airconditioning.
Nieuwe Mercedes A-Klasse: zowel interieur als technologie
Als je revolutie wilt, in plaats van evolutie, kijk dan naar binnen. De baanbrekende stijl (die vorig jaar voor het eerst werd gezien) beschikt over een paar vrijstaande instrumentpanelen en luchtopeningen in turbine-stijl, met omgevingsverlichting die wordt gebruikt om de afzonderlijke secties van het dashboard te benadrukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.