Ik kan van niet veel betere methode om een ​​nieuw jaar te beginnen dan door de komst van de huidige versie van een van de vele van de Britse voertuigindustrie te vieren, de mini.
Een combinatie van aantrekkelijke stijlaanpassingen, sommige fascinerende technologie en verbeterde infotainment moeten ervoor zorgen dat het succesverhaal doorgaat voor een merk dat is gerevitaliseerd onder BMW.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Nieuw gefacelifte kleine luik en cabriolet blootgesteld voor 2018
Een van de technische vooruitgang die Tiny graag wil benadrukken, is de basisvermindering van zowel de voorkant als de achterste LED -verlichting, een allereerste eerste voor de klas. Het is echter de stijl die specifiek is om de aandacht te trekken. Zoals u op onze foto hierboven kunt zien, vertegenwoordigt het achterlicht een subtiele, maar onmiskenbare weergave van de vlag van de Unie.
Het is echt geen verrassing, op voorwaarde dat deze look vorig jaar op een paar ideeën werd getest en, zo is mij verteld, een “overweldigend positieve” actie van kleine fans. Onze vlag is ook extreem prominent in het buitenland.
Wat me echter verbaast, was het nieuws dat dit zowel basis als de “enige optie” voor Britse kopers is. Is dit niet een onnodig sterke strategie?
Niemand zou ons kunnen betrekken dat we onpatriottisch zijn hier bij Automobile Express. Niemand steunt de Britse markt meer. Alle uithoeken van Fantastic Groot -Brittannië en Noord -Ierland zijn echter vertegenwoordigd in ons redactionele team, waardoor we zich acuut bewust worden dat de Union -vlag niet universele charme in alle delen van het land heeft.
• Mini -revolutie: het meest populaire kleine voertuig ter wereld opnieuw uitvinden
Mini is zich duidelijk bewust van de gevoeligheden hieromheen, omdat mij vertelt dat kopers in de Republiek Ierland de keuze hebben om halogeenlichten te selecteren in plaats van LED’s, die een traditioneel ontwerp hebben. Dat maakt alles veel ongewoon voor mij dat de keuze ook niet in het VK wordt aangeboden.
Persoonlijk geloof ik dat Tiny ideaal is om zijn Britishness op deze manier te vieren. Waarom niet? Sommigen zullen het echter niet eens zijn, en ik had geloofd dat een extra alternatief gebruik mogelijk een slimme zet was.
Gelooft u dat staartlichten van de Union Flag een geweldige stap van Mini zijn? Laat ons hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.