Peugeot heeft zijn E-208 en E-2008 EV’s bijgewerkt voor 2022, waardoor enkele kleine mechanische en spec-veranderingen zijn geresulteerd in een verhoogd drivingbereik voor beide auto’s.
Vanaf volgend jaar biedt de Peugeot E-208 een maximaal geclaimd bereik van 225 mijl volgens de WLTP-cyclus, die ongeveer 14 mijl veel meer is dan voorheen. Ondertussen springt het bereik van de E-2008 Crossover met 15 mijl naar een nieuw geclaimde maximum van 214 mijl.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Peugeot heeft een geoptimaliseerd bereik door ultra-lage rolweerstand A+ klasse-banden aan te passen, die minder weerstand creëren en als gevolg daarvan batterijlading veel effectiever gebruiken.

Beste kleine elektrische auto’s 2022

Aangezien beide auto’s dezelfde aandrijflijn delen, hebben de ingenieurs van het merk de laatste rit van de opstelling herzien, zodat de modellen minder energie op snellere wegen gebruiken. Uiteindelijk geeft dit aan dat de motor niet zo snel hoeft te draaien om snelwegsnelheden te behouden, wat beter is voor het energieverbruik.
Ten slotte paste Peugeot in de E-208 en E-2008 met een veel efficiëntere warmtepomp en een nieuwe vochtigheidssensor aan de bovenkant van de voorruit, die de cabine-atmosfeer bewaakt en het verwarmingssysteem automatisch aanpast om de hoeveelheid energie in de accu.
Beide auto’s hebben ook dezelfde 50KWH -batterij en 134 pk elektrische motor als voorheen, wat aangeeft dat laadtijden identiek zijn.
Wanneer ze verbonden zijn met een 100 kW DC -snelle oplader, nemen beide auto’s een lading van 80 procent over ongeveer 30 minuten. Een volledige lading met een AC -wallbox van 7 kW duurt zeven en een half uur.
De updates zullen vanaf het begin van volgend jaar in Europa worden uitgerold en, hoewel nog niet te niet bevestigd, verwachten we dat de Britse markt op de voet zal volgen.
Peugeot werkt al aan zijn modeljaarupdates voor de E-208 en E-2008, en we verwachten dat deze mechanische veranderingen deel zullen uitmaken van deze aanpassingen voor de Britse markt.
Peugeot heeft de prijzen ook niet bevestigd, maar er zal waarschijnlijk een kleine verhoging zijn vanwege de nieuwe technologie. Momenteel is de E-208 geprijsd vanaf £ 27,225, terwijl de E-2008 begint bij £ 30.730, met beide cijfers, waaronder de £ 2.500 plug-in autitrinules.
Lees nu over de recente reeks updates voor de Peugeot 508 -reeks …

Leave a Reply

Your email address will not be published.