Honda heeft een nieuw Special Edition-lid van zijn line-up blootgesteld in het type HR-V Black Edition, dat samen met een langdurige reeks CR-V Black staat editie SUV’s.
De HR-V Black Edition krijgt een donkere make-over, voortbouwend op basisontwerpen met zwarte loopborden, slipplaten, een zwart voorrooster en spiegelkappen, plus 18-inch lichtmetalen wielen. Speciale editie lederen bekleding wordt ontdekt in de cabine, samen met unieke tapijten.
4

Versies op instapniveau krijgen een 1,5-liter viercilinder benzinemotor gekoppeld aan een handboekversnellingsbak, geprijsd vanaf £ 25.000. Het exact hetzelfde voertuig wordt aangeboden met een CVT -versnellingsbak voor £ 26,210, terwijl een dieselkeuze geprijsd is vanaf £ 26.820.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste SUV’s te koop 2017
Naast de nieuwe HR-V Black-editie heeft Honda besloten de levensduur van de grotere CR-V Black-editie te verlengen, die voldoet aan de introductie vorig jaar. Het bevat vergelijkbare tweaks, met zwarte exterieurstyling plus donkere trims in de cabine.
De CR-V Black Edition wordt aangeboden met een vierwielaandrijving, plus een optie van benzine en dieselmotoren samen met handboek en automatische versnellingsbakkeuzes. De kosten beginnen bij £ 31.000 voor het benzine-aangedreven, viercilinder 2.0-liter I-VTEC-ontwerp gekoppeld aan een handboektransmissie. De 1.6-liter dieselkeuze is geprijsd vanaf £ 34.400, en omvat standaard een automatische versnellingsbak.
Vind je de Honda HR-V Black Edition leuk? Laten we het begrijpen in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published.