Skoda heeft prijzen en specificaties onthuld voor de gefacelifte Octavia Scout-de ruige, off-road bevooroordeelde versie van het Octavia Estate ontwikkeld om potentiële crossover-kopers in Skoda-showrooms te verleiden.
Twee modellen zullen te koop zijn. De basisprijs van de instapversie, aangedreven door een 2,0-liter TDI-diesel met 148 pk is £ 26,470, terwijl de veel krachtigere 181 pk Octavia Scout £ 29.450 binnenkomt. Koopboeken zijn nu het beste open.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste landgoedauto’s om nu te kopen
Net als bij de rest van het Octavia-bereik 2017 is de meest opmerkelijke stijlaanpassing aan de front-end te vinden. Skoda heeft nieuwe ‘gesplitste’ koplampen met optionele adaptieve LED -bundeltechnologie binnengebracht, terwijl de grille en bumpers ook opnieuw zijn ontworpen.
Nieuwe LED-staartlichten bevatten ook, terwijl de bekende scoutstijladd-ons plastic onderste body bekleding, voor- en achterste skidplates en een 30 mm verhoogde rijhoogte omvat. Dat verbetert de methode en vertrekhoeken bij het aanpakken van ruw terrein.
3
Over onze adsclose deze advertentie

Hoewel er geen interieurafbeeldingen zijn vrijgegeven, weten we dat de verkenner hetzelfde nieuwe touchscreen infotainmentsysteem zal hebben als de rest van het Octavia -assortiment. Het verbeterde capacitieve aanraaksysteem zal veel meer connectiviteitsfuncties opleveren en, op topmodellen, een 9,2-inch scherm met Wi-Fi Hotspot Tech. Een volledige reeks chauffeurhulpfuncties bevatten ook, waaronder trailer assistent, achterste verkeerswaarschuwing en verbeterde autonoom remmen voor de voorste hulp.
• Beste 4x4s en SUV’s om nu te kopen
De octavia-verkenner zal in het VK te koop zijn met de keuze uit twee 2.0-liter dieselmotoren. De basis 148 pk-eenheid is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, die 0-62 mph beheert in 9,1 seconden en 47 mpg, terwijl de 181bhp-versie alleen beschikbaar is met een zevenversnellingsbak, gaat van 0-62 mph in 7,8 seconden in 7,8 seconden /km CO2.
Zoals eerder gebruiken alle Octavia-verkenners een multi-plaat grijp All-Wheel Drive-systeem om de efficiëntie te verbeteren. Beide assen hebben een elektronisch differentiaalvergrendeling en er is een off-road modus met heuvelafdalingcontrole.
Is de Octavia Scout een levensvatbaar alternatief voor een crossover SUV? Geef ons uw mening in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published.