Het Subaru XV-assortiment is gereviseerd voor 2014. Er zijn verbeteringen aangebracht om verfijning en veiligheid te verbeteren, terwijl de 1,6-liter benzinemotor van de instapniveau van de line-up is gedropt.
• Subaru XV Review
De grootste wijzigingen zijn te vinden op de 2.0-liter benzinevariant, waarbij de Japanse maker de ophangingsopstelling opnieuw heeft geholpen bij het verbeteren van de rijkwaliteit. Nieuwe valvetraincomponenten helpen ook bij het minimaliseren van het motorkap en trillingen, waardoor de totale verfijning wordt verbeterd. Geluidsvermogen is ook over het XV -bereik toegevoegd om de verfijning bovendien te verbeteren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De elektronische stuurbekrachtiging is uitgerust met een nieuw dynamisch dynamisch dempersysteem, dat het stuurwiel en de kolomvibratie vermindert. Veiligheid is ook verbeterd met de toevoeging van een dikkere en hervormde voorste ophanging onderarm.
• Subaru Legacy 2015 onthuld
Veranderingen gaan door in de XV, met een blauw Subaru-logo toegevoegd aan het stuurwiel, zilveren van hogere kwaliteit om de kachelregelaars en nieuwe glanzend-zwarte schakelaars om te framen om het airconditioningsysteem van de auto te bedienen.
Met de modelherziening is de 1,6-liter benzinemotor uit het bereik gekozen. De enige nu gebruikte motoren zijn de 148bhp 2.0-liter benzine en 145 pk 2.0-liter diesel, met de benzinevariant die wordt gebruikt met een handgeschakelde zesversnellingsbak of automatische CVT-versnellingsbak. Dieselmodellen zijn alleen beschikbaar met de handmatige transmissie.
Ondanks de upgrades blijft de prijzen ongewijzigd, vanaf £ 21.995. De verkoop van het bijgewerkte model begint later deze maand.
• Nieuwe Subaru WRX STI -prijs en specificaties

Leave a Reply

Your email address will not be published.