De nieuwe Subaru Outback is nu beschikbaar om te kopen in het VK. Prijzen beginnen vanaf £ 33,995 en wanneer de eerste voorbeelden de dealers later deze maand bereiken, zal het doelstelling zijn op andere hoogwaardige landgoederen zoals de Audi A4 Allroad en de Skoda Octavia Scout.
De outback van de zesde generatie is overgegaan op de meest recente versie van de architectuur van Subaru’s Global Platform (SGP), waarvan het Japanse merk zegt dat het de rijkwaliteit van de auto aanzienlijk heeft verbeterd, omgaan met en crashveiligheid.

Beste landgoedauto’s om 2022 te kopen

In tegenstelling tot het oude Outback-model, hebben kopers nu drie trimniveaus om uit te kiezen, genaamd Limited, Field en Touring. Het beperkte model op instapniveau wordt standaard geleverd met 18-inch lichtmetalen wielen, LED-koplampen, LED-mistlampen, uitklapbare dakrails en keyless GO. Binnenin is er ook een nieuw 11,6-inch portret infotainmentsysteem in plaats van de zeven-inch eenheid van de oude auto.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De prijzen voor het veld en de touringsvarianten beginnen respectievelijk vanaf £ 37,995 en £ 39,495. Volledige specificaties voor deze twee modellen moeten nog worden bevestigd, hoewel we wel weten dat het goedkopere veld zal komen met waterafstotende synthetische lederen bekleding. Touring -modellen krijgen vaste dakrails en nappa lederen bekleding.
Elke versie Outback wordt ook geleverd met een nieuwe gezichtsherkenningscamera, die de bestuurder kan identificeren, en vervolgens de stoelpositie, deurspiegels en airconditioning automatisch aanpassen aan hun voorkeuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.