Toyota heeft plannen blootgesteld om een ​​heet nieuw GR-submerk te produceren, met een grote uitrol van nieuwe producten voor de Japanse markt van het bedrijf gedetailleerd.
Hoewel de nieuwe GR -serie ontwerpen tot nu toe alleen voor Japan zijn, heeft Toyota verklaard dat het van plan is om GR -serieauto’s en vrachtwagens uiteindelijk buiten de huismarkt aan te bieden. Auto onthult begrijpen dat de Britse markt een bestemming is voor het nieuwe merk, maar Britten krijgen zowel een andere configuratie als selectie, die momenteel niet is afgerond.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Beste hot hatchbacks te koop 2017
De allereerste auto’s en vrachtwagen bestemd voor het VK onder de techniek was echter te zien op de Frankfurt Motor Show vorige week in het type van de 210bhp+ Yaris GRMN.
Volgens de Japanse strategie verschijnt de nieuwe hete Yaris met zijn native Vitz -naam onder de variëteit bovenaan GRMN -badging, die zal worden gereserveerd voor auto’s en vrachtwagens met het grootste prestatieniveau dankzij opgestane vermogens en nieuwe mechanische componenten.
8
Over onze adsclose deze advertentie

GR -serieauto’s beschikken over stijlvolle buitenkant en interieuraanpassingen plus een of twee kleine mechanische veranderingen, voornamelijk beperkt tot nieuwe ophangingsconfiguraties zoals te zien op de GT 86 GR. GR Sport-trim is van toepassing op auto’s en vrachtwagens die normaal niet verbonden zijn met high-performance, zoals de Prius, die is ingesteld om een ​​aantal hete nieuwe toevoegingen te krijgen, waaronder aangepaste ophanging en boeiend stijlvol uiterlijk in Japan.
Toyota begint later dit jaar de GR -serieauto’s en vrachtwagens in Japan uit te brengen, met de Yaris GRMN in het voorjaar van 2018. Er is nog geen tijdlijn voor externe markten zoals het VK blootgesteld.
Wat vind je van het nieuwe GR-submerk? Laat ons uw gedachten begrijpen in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published.