Bentley heeft onthuld dat de nieuw gefacelifte Bentayga Hybrid wordt geprijsd vanaf £ 155.500 wanneer de leveringen later in oktober beginnen.
Set op een van de twee plug-in modellen die het in 2021 zal uitbrengen, de hybride bentayga sluit zich aan bij de reeds gefacelifte versies van de conventionele 4.0-liter V8-aangedreven Bentayga en de 626bhp 6.0-liter W12 Engined Bentayga-snelheid, aankomen met een zes-cilinder Benzinemotor gecombineerd met een batterij en elektromotorsysteem.

Nieuwe Aston Martin DBX Coupe Speerkoppen Nieuwe CEO’s plannen

De aandrijflijn blijft ongewijzigd ten opzichte van de vorige versie van de Bentayga Hybrid. De 3.0-liter V6-turbo V6 benzinemotor en elektrische motorcombinatie ontwikkelen een maximaal vermogen van 443 pk (335 pk van de motor en 126 pk van de elektromotor) en 700 Nm koppel.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Zonder andere hardwarewijzigingen blijft de vernieuwde Bentley-hybride in 5,2 seconden van 0-60 mph sprinten voordat hij 158 km / u uitstraalt.
Net als voorheen, dankzij de conventionele 17,3 kwh batterij, heeft de Big Bentley SUV ook een puur elektrisch bereik van 25 mijl-dat is zes mijl minder dan het pre-facelift-model, maar alleen omdat het nul-emissiebereik van de Bentayga Hybrid is gecontroleerd onder Het strengere WLTP -testregime, in plaats van de oude NEDC -standaard.
17

Een topsnelheid van 84 mph is mogelijk zonder hulp van de benzinemotor. EV -drive, hybride en hold drive -modi stellen de automobilist in staat om het batterijgebruik handmatig te beheren, terwijl een maximale oplaadsnelheid van 7,2 kW aangeeft dat een volledige top -up binnen twee en een half uur kan worden bereikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.