stoel heeft zijn SUV-portefeuille verdubbeld met de introductie van de geheel nieuwe Arona die volgende maand te koop is tegen prijzen vanaf £ 16.555.
De Arona is te koop vanaf 17 november en sluit zich aan bij de grotere Ateca in de groeiende SUV -reeks van het merk. De line-up zal volgend jaar weer groeien met een Skoda Kodiaq-rivaal met zeven zitplaatsen. De Arona Small SUV komt een markt binnen die onlangs gelijk is geworden met nieuwkomers; De Citroen C3 Aircross, Hyundai Kona en Kia Stonic zijn allemaal binnen enkele weken na elkaar verschenen. De Nissan Juke en Renault Captur blijven de benchmark in deze markt instellen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het starten van het Arona-bereik is de SE/SE-technologieafwerking, waarbij de 1-liter driecilinder 95 pk benzinemotor het basismodel is voor £ 16.555 voor de SE en £ 17,330 voor de SE-technologie. Een eerste editie met extra opslagcompartimenten, sleutelloze invoer en adaptieve cruise control is beschikbaar voor een beperkte tijd die £ 18.730 kost.
• Beste cross -overs op dit moment te koop
Na de SE is de FR -trim, beginnend bij £ 19,680 voor een 115 pk -versie van de 1.0 TSI -motor. De sportievere FR bevat 17-inch legeringen, volledige LED-koplampen, getinte achterramen en tweelinguitslag. Binnen heeft de FR sportfrontstoelen, omgevingsverlichting en verschillende FR -snuisterijen om het te onderscheiden van de rest van het bereik. Ook met op de FR -modellen is de PRESTATIE van het stoelprofiel Voertuigprestaties met vier verschillende instellingen waaruit de bestuurder kan kiezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.