De regering heeft haar stijl onthuld voor een nieuw elektrisch voertuig, waarvan zij stelt ”.
Het Royal College of Art en PA Consulting kregen een £ 200.000 subsidie ​​van het kantoor voor Zero Duting Cars (Ozev) – onderdeel van het Department for Transfer (DFT) – om de nieuwe lader te stylen. onthuld op de COP26 -top in Glasgow, stelt de DFT dat het “prioriteit geeft aan inclusiviteit en de eenvoud van gebruik”, ontwikkeld met input van toegankelijkheidsgroepen, naast regionale overheid, consumenten en industrie.

Home Electric Vehicle Chargers: precies hoe je een wallbox kunt selecteren en deze hebt geïnstalleerd

Naast het aanbieden van een hogere optie om faciliteiten op te laden voor regionale autoriteiten en anderen, wordt er echt op gehoopt dat de Chargers uiteindelijk een stuk gerenommeerd Britse straatmeubilair zullen zijn die “inzicht zullen maken en opwinding opleveren” rond EV’s, als De DFT belooft “een van de meest handige, budgetvriendelijke en betrouwbare laadnetwerken ter wereld te ontwikkelen”.
Het Verenigd Koninkrijk is ook het allereerste land ter wereld geworden om de verkoop van alle nieuwe niet-nul-emissie-HGV’s te gooien. Degenen die zowel 26 ton als onder wegen, moeten nul -emissie zijn tegen 2035 – precies hetzelfde als voertuigen – terwijl producenten van zwaardere auto’s tot 2040 hebben om te stoppen met het gebruik van dieselmotoren.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Nieuw onderzoek van Bloomberg New Energy Finance, in opdracht van de Britse politieagent voorzitterschap, voorspelt nulemissieauto’s om in 2040 wereldwijd 70 procent van alle nieuwe voertuigverkopen te verklaren – een projectie die de afgelopen vijf jaar is verdubbeld.
Grant Shapps, secretaris van specificeren voor transport, zei: “Om de verschuiving naar EV’s te ondersteunen, is het integraal dat we de faciliteiten hebben om dit te ondersteunen. Mijn visie is dat het VK een van de allerbeste EV -faciliteiten netwerken ter wereld heeft, met een uitstekende Britse stijl in het hart. ”
Controleer onze deze topsuggesties voor vergoedingen Uw elektrische voertuig in het VK …

Leave a Reply

Your email address will not be published.