Ford daalt zijn huidige Microsoft Windows-gebaseerde synchronisatie-infotainmentsysteem, gebruikt in auto’s zoals de nieuwe Ford Focus, ten gunste van een nieuw systeem van BlackBerry.
Alle nieuwe Ford Sync -systemen zullen nu werken op het QNX -platform van BlackBerry. Het nieuwe platform is betaalbaarder voor licentie dan de technologie van Microsoft en belooft de flexibiliteit en snelheid van Ford’s Infotainment Tech te verbeteren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• De meeste huidige details over de nieuwe Ford Mondeo 2014
Het QNX -platform, dat al beschikbaar is in sommige Audis en BMW’s, kost $ 200 miljoen toen BlackBerry het in 2010 kreeg. De software is gemaakt door een bedrijf genaamd QNX Software Systems en wordt gebruikt om het BlackBerry 10 -besturingssysteem van stroom te voorzien.
De apparatuur van Ford raakt achter op zijn concurrentie, waarbij het bedrijf 23e van de 32 eindigt voor in-car technologie in de Automobile Express 2013 Modimist Power Customer Fulfillment Survey. Ford zei dat de kwaliteit van zijn auto’s de afgelopen drie jaar is gemengd en dat het in 2013 niet was aangepakt.
Meer dan 7 miljoen fords gebruiken momenteel het Microsoft-gebaseerde Ford Sync System, waarmee automobilisten telefoontjes kunnen bellen en muziek kunnen spelen met behulp van spraakopdrachten. Het kan ook helpen bij het bellen van de hulpdiensten in het geval van een ongeval en het leveren van GPS -coördinaten van de onfatsoenlijke locatie.
Microsoft en Blackberry zijn niet de enige bedrijven met deals in de auto -industrie. Google heeft onlangs aangekondigd dat het zijn Android -besturingssystemen naar Honda- en Hyundai -modellen zou brengen, en het uiterlijk van een Apple ICAR zou eerder kunnen gebeuren dan u denkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.