wijzigingen voor aan wegenwetgeving waarmee automobilisten in staat zouden zijn om hun handen van het stuur van het stuur te halen, evenals de ogen van de weg met zoveel Als 70 km / u “zal het leven van Britse automobilisten in gevaar brengen”, volgens beveiligingsexperts.
De overheid raadpleegt of voertuigen met een geautomatiseerd rijstrooksysteem of Alks kunnen worden gebruikt met zeer weinig menselijke input bij snelheden tot 70 mph vanaf het voorjaar van 2021. De stap komt als het VK probeert zich te zetten in de voorgrond van autonoom Automobile -technologie, met ministers die willen dat het VK “het allereerste land is dat deze voordelen ziet, die makers trekt om te vestigen en nieuwe technologieën te testen.”
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Bestuurders zouden mogelijk kunnen genieten van films op infotainmentschermen in de auto wanneer het voertuig de rijverantwoordelijkheden overneemt, maar automobilisten zouden moeten worden voorbereid om in te stappen als het systeem een ​​probleem zou tegenkomen dat het misschien niet aan zou gaan. Deze beperkingen, evenals anderen, hebben dat Cham -onderzoeksonderzoek veroorzaakt om te waarschuwen dat het “ernstige veiligheidsproblemen heeft” over de voorstellen.
“Het plan van de overheid bedreigt verkeersveiligheid”, zegt Thatcham’s onderzoeksdirecteur, Matthew Avery. “Zowel Britse verzekeraars als die op datcham ondersteunen echt automatisering”, vervolgt hij. “Juiste automatisering is wat we willen. Dit is geen geschikte automatisering. Dit vervangt geen competente menselijke bestuurder niet. Als u van de automobilist de dag moet redden, kunt u de automobilist niet laten doen dat hen afleidt. “

Leave a Reply

Your email address will not be published.